Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ ατόμων Ρομά και αστυνομικών δυνάμεων.

«Αν με χωρίσεις θα σε θάψω ζωντανή και δεν θα σε βρει κανένας, αν με χωρίσεις θα σε θάψω», της έλεγε και μετά από έναν άγριο καυγά όπου την χτύπησε έβγαλε αεροβόλο. Κάθε συζήτηση ενός ζευγαριού από τον Αλμυρό Βόλου κατέληγε σε καυγά και κάθε καυγάς σε ξυλοδαρμό.

Χθες το Τριμελλές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε έναν 47χρονο σε 19 μήνες με αναστολή για τις συνεχόμενες επιθέσεις στην 38χρονη σύζυγό του το 2019, η οποία ήθελε να χωρίσουν.

«Αν με χωρίσεις θα σε θάψω ζωντανή και δεν θα σε βρει κανένας, αν με χωρίσεις θα σε θάψω», της έλεγε και μετά από έναν άγριο καυγά όπου την χτύπησε έβγαλε αεροβόλο.

«Με αυτό θα σε καθαρίσω» της είπε και εκείνη αποφάσισε να τον καταγγείλει. Ο κατηγορούμενος ηταν χθες στο δικαστήριο και δήλωσε πως τα χτυπήματα που έφερε η γυναίκα του από τον ξυλοδαρμό στον καυγά του 2019, σε χέρια και πόδια, ήταν δική της υπαιτιότητα.

«Επεσε, σκόνταψε επάνω στη φασαρία, αλλά εγώ δεν την χτύπησα», είπε στο δικαστήριο, που του «έκοψε» τα χέρια με την ποινή των 19 μηνών.