Σοκάρουν οι αποκαλύψεις στις οποίες προέβη η Άννα Φόνσου στο «Πρωινό» σχετικά με τη γνωριμία της με τον 53χρονο βιαστή στον Κολωνό.


Σημειώνεται πως μόλις έγινε γνωστός η υπόθεση του Κολωνού και ο εφιάλτης που ζούσε η 12χρονη στα χέρια του 53χρονου – ο οποίος βίαζε επανειλημμένα την ανήλικη και στη συνέχεια την εξέδιδε έναντι χρηματικής αμοιβής – κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του δράστη να φωτογραφίζεται με πλήθος καλλιτεχνών – μεταξύ αυτών και την Άννα Φόνσου – και πολιτικών.

Η Άννα Φόνσου σημείωσε πως κάποια στιγμή βρέθηκε σε ένα τραπέζι με τον 53χρονο στον Κολωνό. Εκεί είδε το κορίτσι να κάνει ποδήλατο αργά το βράδυ και να απευθύνεται στον ίδιο στο πληθυντικό, καθώς – όπως αποκάλυψε – έκανε «θελήματα» για λογαριασμό του.

Για την γνωριμία της με τον δράστη η Άννα Φόνσου είπε: «Ήρθε στο σπίτι του ηθοποιού πριν ένα χρόνο. Μου λέει κ. Φόνσου έχετε ανάγκη από χορηγούς που να μην έχουν πολλά λεφτά αλλά να βοηθούν σε είδος; Εγώ έχω σούπερ μάρκετ μου είπε. Να σας φέρω κάτι αναψυκτικά για το σπίτι του ηθοποιού και κάποια τρόφιμα γιατί έχω σούπερ μάρκετ;».

Συνέχισε λέγοντας πως πράγματι τα έφερε και έβγαλαν φωτογραφίες για διαφήμιση, ενώ έφερνε παρόμοια προϊόντα κάθε 15 μέρες περίπου.

Η Άννα Φόνσου περιέγραψε πως ο ίδιος την κάλεσε στο σούπερ μάρκετ, όπου είχε στήσει ένα τραπέζι με γνωστές προσωπικότητες της περιοχής.

Άννα Φόνσου: Η συνάντηση με τη 12χρονη στο μαγαζί του 53χρονου
Εκεί ήταν και το παιδί που έκανε θελήματα με το ποδήλατό της. «Ήταν ένα κοριτσάκι με ένα ποδήλατο στο μαγαζί και έφερνε αναψυκτικά και σουβλάκια. Ήταν ψηλό, έμοιαζε γύρω στα 15». Κάποια στιγμή ο 53χρονος φώναξε το κορίτσι για το γνωρίσει στην Άννα Φόνσου. Το παιδί πλησίασε και της είπε πως έχει πολλά αδέρφια και κάνει θελήματα για τον 53χρονο.

Μάλιστα, η ώρα περνούσε και το κορίτσι ήταν ακόμα στο δρόμο. Όταν η ίδια της επισήμανε πως ήταν 11:30 το βράδυ και ήταν ακόμη έξω, η 12χρονη απάντησε πως μένει κοντά και πολλές φορές έρχεται και την παίρνει η μητέρα της.

Η Άννα Φόνσου είπε πως τελευταία φορά που τον είδε ήταν πριν δέκα μέρες σε κάποια βραδινή έξοδο, όπου μεταξύ άλλων βρισκόταν ένας οδοντίατρος, ένας αστυνομικός και ένας ιερέας.

Μάλιστα, έσπευσε να αναφέρει πως ο δράστης, που βίαζε και εξέδιδε ένα μικρό παιδί από τον Απρίλη μέχρι τον Αύγουστο, έδειχνε να είναι φιλάνθρωπος…