Άννα-Μαρία Βέλλη: H «βρóμικn» δήλωση για τους άντρες που που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων- Στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη για το pod.gr από το οποίο έχουν περάσει διάφοροι celebrities, όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος, βρέθηκε η παρουσιάστρια και Youtuber, Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία μεταξύ άλλων ερωτικών της εμπειριών και συνηθειών αποκάλυψε κάτι το οποία απέφευγε να κάνει κατά τη διάρκεια των ερωτικών της περιπτύξεων.

Η Άννα Μαρία Βέλλη τόνισε ότι για πολλά χρόνια αρνούνταν να κάνει στοματικό έρωτα στους συντρόφους τους, καταγγέλλοντας τους άντρες που οι ίδιοι δεν προσπαθούν ποτέ να ικανοποιήσουν τη γυναίκα σε αυτόν τον τομέα.

«Και τώρα που είπα για π@πες να σου πω ότι εγώ δεν έπαιρνα π@πες για πάρα πολλά χρόνια. Γιατί; Αυτό ήταν ένα αντιδραστικό πράγμα που είχα, επειδή κανείς άντρας μέχρι και σήμερα βέβαια δεν ξέρει να γλείφει. Και θέλω να το καταγγείλω.

Δεν ξέρουν γιατί πραγματικά δεν έχει χρειαστεί να προσπαθήσουν. Επειδή όλα αυτά τα χρόνια η γυναίκα είναι υπό στο σeξ, νομίζουμε ότι σημασία έχει η ικανοποίηση του άντρα. Άρα η γυναίκα πρέπει να παίρνει καλές π@πες, αλλά ο άντρας και να μην ξέρει να γλείφει δεν πειράζει.

Οπότε όλοι μου οι σύντροφοι ποτέ δεν είχαν καν προσπαθήσει να δοκιμάσουν. Εγώ τους άφηνα. Δεν προσπαθούσαν καν. Οπότε κάποια στιγμή είπα και εγώ “οι άντρες δε γλείφουν, να πάτε να γ@μηθείτε όλοι, δεν παίρνω π@ιπες”. Δεν τα έγραφα, αλλά αν γινόταν κάτι με κάποιον, τον ενημέρωνα. Πολύ επιθετική και εγώ. Δεν το εξηγούσα, ήταν αντιδραστικό, εκδικητικό. Εκεί ήταν το λάθος μου. Δεν ήξερα πως στο σeξ πρέπει να συζητάς», εξήγησε αναλυτικά η παρουσιάστρια.