Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον γάμο τους, μετά από εννέα μήνες.

Η είδηση του διαζυγίου έπεσε σαν «βόμβα» στην ελληνική σόουμπιζ, με κανέναν από τους δύο να μη δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες στη δημοσιότητα για τους λόγους που τους οδήγησαν εκεί.

 

Οι πληροφορίες της Realnews κάνουν λόγο για προβλήματα, τα οποία, προς το παρόν, δείχνουν να είναι άλυτα. Πριν από εννέα μήνες, οι δυο τους αποφάσισαν να «δεσμευτούν» σε μια όμορφη τελετή με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

 

Αμέσως μετά, το ζευγάρι έζησε μια μοναδική περιπέτεια στο ριάλιτι «Asia express». Ολα έδειχναν να κυλούν αρμονικά, με τους δυο τους να «χτίζουν» την επόμενη ημέρα της σχέσης τους. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, ολοκλήρωσαν το καινούργιο τους σπίτι στην περιοχή Νέου Ρυσίου – Καρδίας, που βρίσκεται ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα σπίτι πολλών τετραγωνικών μέτρων, με τεράστια αυλή, που φτιάχτηκε με αγάπη για να φιλοξενήσει έναν μεγάλο έρωτα.

 

Όμως, προς το παρόν, φιλοξενεί πολλά αδέσποτα, τα οποία φροντίζει ο Γιώργος Μαυρίδης. Λίγο καιρό μετά τη μετακόμισή τους, εμφανίστηκαν και τα πρώτα προβλήματα. Τα πρακτικά θέματα ήταν αυτά που άρχισαν να προκαλούν εντάσεις, οι οποίες ημέρα με την ημέρα γίνονταν εντονότερες.

 

Αρχίσαν να διαφοροποιούνται οι ανάγκες τους και οι προτεραιότητές τους. Παρ’ όλα αυτά, για ένα μεγάλο διάστημα προσπάθησαν να βρουν τρόπους να «σώσουν» τη σχέση τους.

Όμως, το κακό είχε γίνει και ο έντονος χαρακτήρας τους δεν επέτρεπε συμβιβασμούς.

Το κλίμα μεταξύ τους δεν είναι ιδανικό. Αντιθέτως, οι δικοί τους άνθρωποι έχουν ήδη μοιραστεί σε στρατόπεδα. Η ελπίδα να πρυτανεύσει η λογική και οι δυο τους να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση δεν έχει ακόμη χαθεί. Στο καινούργιο τους σπίτι ζούσαν μαζί και με τον μικρό γιο της Κρίστη Καθάργια, με τον οποίο ο Γιώργος Μαυρίδης είχε δεθεί πάρα πολύ. Αξέχαστες θα μείνουν οι εικόνες του επτάχρονου να συνοδεύει τη μητέρα του στον γάμο της και να ανταλλάζει αστεία και αγκαλιές με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Ο έντονος χαρακτήρας τους φάνηκε ξεκάθαρα στο ταξιδιωτικό ριάλιτι «Asia express», στο οποίο συμμετείχαν. Ο γνωστός tatoo artist και η ψυχολόγος καβγάδιζαν συχνά μπροστά στις κάμερες, εκδηλώνοντας τη διάθεση που είχαν ο ένας απέναντι στον άλλον. Δεν ήταν λίγες και οι στιγμές ζήλιας που εντοπίσαμε ως τηλεθεατές.

Ο έρωτάς τους Κράτησε 2,5 χρόνια και τα είχε όλα: μια εντυπωσιακή πρόταση γάμου, ταξίδια, διακοπές, έναν γάμο και στιγμές χαράς, που μοιράζονταν μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media, οι οποίες διαγράφηκαν μαζί με τον γάμο τους.