Ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική έκανε τη δική του εμετική ανάλυση της δολοφονίας…

Αχταρμάς όλα. Για ποιο λόγο μιλούν τέτοιες ώρες, μες στην άγνοια τους και κάνουν υποθέσεις! Ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική Γ.Ιωακειμίδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open έβγαλε το συμπέρασμα ότι ο άτυχος 36χρονος Αντώνης που δολοφονήθηκε από το πλήρωμα του Blue Horizon ήταν λέει λαθρεπιβάτης! Δεν είχε λέει να πληρώσει εισιτήριο και το πλήρωμα που δουλεύει όλο το καλοκαίρι σκληρά και έχει εξαντληθεί ήθελαν να είναι βασιλικότεροι του βασιλέως απέναντι στην εταιρεία και προτίμησαν να τον πετάξουν στη θάλασσα.

Αυτά…Τι να σχολιάσεις!

Διαβάστε τα ακριβή λόγια του Γ.Ιωακειμίδη:  “…Κρατάω το τελευταίο που είπε ο υπουργός, αυτοί οι άνθρωποι που έκαναν τη δολοφονία αναρωτιέται κανείς πραγματικά όλο το καλοκαίρι έχουν κάνει τόσο σκληρή δουλειά που είναι σε κατάσταση εξαθλίωσης, πάρα πολύ κουρασμένοι, όχι ότι τους δικαιολογεί, αλλά έχουν εξαντληθεί, είναι αυτοί που θέλουν να φανούν βασιλικότεροι του βασιλέως απέναντι στην εταιρεία, γιατί αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι ότι ο άνθρωπος λαθρεπιβάτης πήγε να γίνει, μάλλον δεν είχε εισιτήριο να πληρώσει και πήγε εκεί και οι άλλοι έχοντας εντολή όχι, προτιμούν να τον πετάξουν στη θάλασσα.. είναι φοβερό πράγμα, για να πουν κάναμε τη δουλειά μας και γεια σου”!

πηγή: https://www.enimerosi24.gr/277127/%ce%bf-%ce%b9%cf%89%ce%b1%ce%ba%ce%b5%ce%b9%ce%bc%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ad%ce%b2%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bb%ce%b1%ce%b8%cf%81%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2/