Ο Στάθης Σχίζας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο νικητής του Survivor 5 εδώ και αρκετές εβδομάδας μένει μόνος στο σπίτι, αφού η πρώην σύντροφός του μετά το χωρισμό βρήκε νέο διαμέρισμα και μάλιστα με ασύλληπτη θέα όλη την Αθήνα.

Οι δηλώσεις του Σχίζα για τη ζωή του μετά το χωρισμό
«Ως ελεύθερος πολιορκημένος ασχολούμαι μόνο με τη δουλειά μου πραγματικά, το πώς θα εξελιχθώ, με τη σχολή μου, με την οικογένειά μου, με τους φίλους μου. Είμαι μια χαρά» ανέφερε αρχικά.

«Δεν βάζω ταμπέλα ότι τότε θα ερωτευτώ και θα προχωρήσω. Όταν είναι να έρθει, θα έρθει. Δεν κυνηγάω κάτι», είπε στο ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα.

«Με την Αλεξάνδρα δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι μετά τον χωρισμό μας, κρατάμε μια επαφή, αλλά φίλοι δεν νομίζω πως μπορούμε να γίνουμε», είπε σχετικά με τις σχέσεις τους μετά τον χωρισμό.

«Δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο είναι ανάλογα τις καταστάσεις και τον άνθρωπο. Προς το παρών είναι νωρίς να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο, έχω βάλει άλλες προτεραιότητες στη ζωή μου», απάντησε στην ερώτηση αν είναι έτοιμος για μια νέα σχέση.