Έχει αποκτήσει 4 κορίτσια μαζί με τον Ίλια Ίβιτς! Η Άννα-Μαρία έγινε πρόσφατα 18 ετών, έχει διακριθεί στον στίβο ενώ και οι δίδυμες Δωροθέα και Μίλα 16 έχουν κληρονομήσει την αγάπη για τον αθλητισμό..

Η Ελένη Πετρουλάκη αναδημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία με την 16χρονη πάνω στο βάθρο. Δίπλα έγραψε «Το δικό μου βραβείο». Άξιο κορίτσι.

Η Ελένη Πετρουλάκη για χρόνια ήταν ιδιαίτερα φειδωλή στις αναρτήσεις με τα παιδιά της. Τώρα πια που τα τέσσερα κορίτσια έχουν μεγαλώσει δημοσιεύει φωτογραφίες μαζί τους, ιδιαίτερα από βόλτες και διακοπές.

 

Παρακάτω η φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η γυμνάστρια τις γιορτές των Χριστουγέννων από τη Σερβία.

Η Ελένη Πετρουλάκη έχει μιλήσει για την οικογένειά της σε συνεντεύξεις της και σε μία από αυτές είχε αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί.

«Το πίστευα και το πίστεψα ότι θα μείνω έγκυος. Στην πρώτη εγκυμοσύνη δυσκολεύτηκα αλλά τα κατάφερα, γέννησα φυσιολογικά, όλα είναι στο μυαλό. Δεν έκανα τα παιδιά μου με εξωσωματική όπως ειπώθηκε στο παρελθόν. Είχα σκοπό να υιοθετήσω και ένα παιδί, το είχα σκεφτεί δεν είναι κακό. Μέσα σε 5 χρόνια ήρθαν όλα τα παιδιά, οι αλλαγές στην ζωή μου έγιναν πολύ γρήγορα» είπε χαρακτηριστικά.