Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός αποτελούν από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ενώ έχουν αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά, δύο κόρες και έναν γιο.

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλοντας να προστατέψει την οικογένειά του.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ευθύνονται για τη γνωριμία του ζευγαριού, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να υπογραμμίζει «η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήταν προξενητές με την έννοια ότι μας κανόνισαν ένα τυφλό ραντεβού με τον Θέμη, αλλά μου είχε μιλήσει η Φαίη για τον Θέμη δυο χρόνια νωρίτερα. Χαρακτηριστικά μου έλεγε πρέπει να βγεις με ένα καλό παιδί, ένα άλλο στιλ ανθρώπου που είναι για σένα. Δυο χρόνια μετά ήμουν στο Κολωνάκι και είδα τον Θέμη να πίνει καφέ με τους φίλους του και λέω αυτός είναι για τον οποίο μου είχε μιλήσει η Φαίη; Στην αρχή έλεγα ότι είναι κάτι δυσπρόσιτο για μένα».

Μετά από 1,5 χρόνο σχέσης, αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και παντρεύτηκαν στον Ιερό ναό του Άγιο Σεραφείμ στο κτήμα Νάσιουτζικ, με παρόντες 300 καλεσμένους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός δημιούργησαν μία πανέμορφη οικογένεια

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφερε στον κόσμο την πρώτη της κόρη, Νάγια, το Μάιο του 2013, ένα χρόνο μετά, τον Ιούνιο του 2014, γεννήθηκε η δεύτερη κόρη τους, Μαίρη και το 2018 γεννήθηκε ο γιος τους Γιάννης, ολοκληρώνοντας την ευτυχία του.

Η διαφορά ηλικίας της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού

Η παρουσιάστρια γεννήθηκε στις 31 Μαΐου του 1982 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του ANT1 MediaLab. Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συχνότητα του MAD, ενώ έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την παρουσίαση εκπομπών στο κανάλι Alter.

Ο πετυχημένος δικηγόρος, Θέμης Σοφός, γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου του 1970. Ο Διδάκτωρ Νομικής – Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1995. Είναι ένας ήρεμος άντρας που λατρεύει την οικογένειά του.

Πηγή: tilestwra.com