Ο κακός χαμός θα γίνει στην Κόκκινη Ομάδα στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης (8/3) καθώς, όπως έγινε γνωστό από χθες στην εκπομπή «Πρωινό μας» και βλέπουμε στο σημερινό trailer του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η Ελευθερία Ελευθερίου παρακολουθεί κρυμμένη στους θάμνους όλα όσα λένε οι συμπαίκτες της στις προσωπικές τους συνεντεύξεις.

Το πρωί της Τετάρτης (8/3), ο Νίκος Παρτσώλης έδειξε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ το απόσπασμα, το οποίο αποδεικνύει την κίνηση της τραγουδίστριας… Η κάμερα του Survivor All Star «πιάνει στα πράσα» την Ελευθερία Ελευθερίου να κρύβεται στους θάμνους και να ακούει την προσωπική συνέντευξη του Σπύρου Μαρτίκα.

«Τι έκανες εκεί; Πόση ώρα είσαι εκεί;» ακούγεται να λέει η δημοσιογράφος με τον Σπύρο Μαρτίκα να αναφέρει: «Κατάλαβες τι γίνεται; Έχει ακούσει όλη τη συνέντευξη. Κατάλαβες τι κάνει Άσπα; Είναι κρυμμένη εδώ και ακούει τις συνεντεύξεις. Μια φορά κλέφτρα, πάντα κλέφτρα», λέει ο Σπύρος Μαρτίκας. Η ένταση μεταφέρεται και στον στίβο μάχης, με τον Σπύρο Μαρτίκα να αποκαλύπτει μπροστά και στην Μπλε ομάδα, τις κινήσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου.

 

«Κρύφτηκε πίσω από εκεί που καθόμαστε για τις προσωπικές συνεντεύξεις και άκουσε μέχρι το τέλος της δικής μου προσωπικής συνέντευξης. Να ξέρετε ότι έχει υποκλαπεί η προσωπική σας συνέντευξη και η επικοινωνία σας με τον κόσμο» κατηγόρησε ο Σπύρος Μαρτίκας την Ελευθερία Ελευθερίου.