Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Μίριαμ Μάργκολιζ, η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες του «Harry Potter».

H 82χρονη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «How To Fail» και αποκάλυψε ότι πλέον δεν μπορεί να περπατήσει λόγω στένωσης της σπονδυλικής της στήλης και πως σύντομα θα βρεθεί σε αναπηρικό καροτσάκι.

Μάλιστα εξήγησε, ότι κάποιες επιλογές στον τρόπο ζωής, που έκανε στο παρελθόν, της έχουν στοιχίσει και τώρα μετανιώνει γι’ αυτές.

Τα πράγματα για τα οποία ντρέπεται

«Το μόνο πράγμα που δεν έχω κατακτήσει και θα έπρεπε να έχω κατακτήσει είναι το βάρος μου. Είμαι μια μάζα από λίπος. Είμαι χοντρή. Και το να είσαι χοντρή και 82 ετών είναι πραγματικά αξιολύπητο», είπε αρχικά η Μάργκολιζ.

Και πρόσθεσε: «Είναι μια τέτοια ήττα. Ένα τσουρέκι με κρέμα, μια σοκολάτα, μια μερίδα ψιλοκομμένο συκώτι είναι πιο σημαντικά από την υγεία και την αισθητική σας παρουσίαση; Όχι, δεν είναι πιο σημαντικό, είναι απλώς απληστία, έλλειψη πειθαρχίας, όλα τα πράγματα για τα οποία ντρέπομαι για τον εαυτό μου».

Η Μίριαμ Μάργκολιζ στον ρόλο της Πομόνα Σπράουτ στο «Harry Potter»

«Τα κάνω όλα μαντάρα»

Αναφορικά με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, σημείωσε ότι «είναι μια μεγάλη αποτυχία και εξαιτίας αυτού έχω σπονδυλική στένωση, δεν μπορώ να περπατήσω, θα βρεθώ σε αναπηρικό αμαξίδιο πριν γεράσω πολύ».

«Έχω περιορίσει τη ζωή μου εξαιτίας της λαχτάρας μου για κέικ ή ή ψιλοκομμένο συκώτι. Όλοι αυτοί οι παραλογισμοί, δεν θα έπρεπε να ήμουν τόσο άπληστη, υπήρξα πιο δυνατή. Τα κάνω όλα μαντάρα από την απληστία και νομίζω ότι είναι ντροπή», παραδέχτηκε η ηθοποιός.

«Θέλω να πω, κοιτάξτε την Καμίλα, τη βασίλισσά μας, είναι μια όμορφη γυναίκα, έχει το σώμα της σε φόρμα. Μου αρέσει σαν άτομο… Είναι υπέροχη και φροντίζει τον εαυτό της. Δεν ήταν χαρά, ήταν τεμπελιά, ήταν απληστία – και το μετανιώνω. Θα ήθελα να είμαι πιο όμορφη, θα ήθελα να έχω πιο επίπεδη κοιλιά, πιο δυνατή πλάτη και πιο μακριά πόδια. Αλλά γαμώτο, εδώ είμαι», είπε στο τέλος η Μάργκολιζ.