Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε για την ήττα της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Ολλανδία, ενώ επίσης τόνισε πως η γαλανόλευκη πρέπει να κοιτάξει μπροστά.

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε στη κάμερα της NOVA για το τι έφταιξε στην ήττα της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Ολλανδία, ενώ τόνισε πως η γαλανόλευκη πρέπει να κοιτάξει μπροστά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας μπακ:

«Πιστεύω το χειρότερο πράγμα που συνέβη ήταν ότι δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, δεν ήμασταν έτοιμοι γι’ αυτό. Προσπαθήσαμε, να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, παλέψαμε, μας στεναχώρησε αυτή η βαριά ήττα. Δεχθήκαμε δύο γκολ που μας κόστισαν το παιχνίδι, πρέπει να πάμε μπροστά με αυτή την ήττα. Έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας να νικήσουμε». 

Όσον αφορά για το αν οι αλλαγές στην άμυνα κόστισαν στην ήττα της Εθνικής Ελλάδας: «Δεν μπορώ να πω ότι κόστισαν και ο Παναγιώτης (Ρέτσος) και ο Λάζαρος (Ρότα) έδωσαν ό,τι είχαν. Τα 2/4 άτομα στην άμυνα ήταν καινούργια. Τα λάθη ήταν απ’ όλη την ομάδα δεν κάναμε καλή άμυνα. Είναι στο χέρι μας να δούμε κάθε ματς σαν τελικό. Η Ολλανδία έχει δύσκολο ματς, ελπίζουμε να χάσουν στην Ιρλανδία, που είναι δύσκολη έδρα. Να κοιτάξουμε μπροστά και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».