Ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές βιώνει η Μπέττυ Μαγγίρα, καθώς σήμερα Τρίτη έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της σκυλίτσα.

 

Η Ζουζού, όπως την είχε ονομάσει η παρουσιάστρια, ήταν 17 χρόνων κα η Μπέττυ Μαγγίρα περιέγραψε μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram, την ιστορία της και την επιθυμία της για ζωή.

«Η μικρή Ζουζου κι η … επιθυμία για ζωή!!!

Η Ζουζού μου σήμερα «έφυγε» πλήρης ημερών, είχε κλείσει τα 17 χρόνια και βάδιζε για τα 18! Ρεκόρ για ένα σκυλί τέτοιου μεγέθους! Η ιστορία της θα ‘θελα να ειπωθεί, γιατί πολύ απλά αξίζει !

Γεννήθηκε τον Οκτώβρη του 2006 μαζί με άλλα 4 αδέλφια. 5 κουτάβια πρωτοφανής αριθμός για το μέγεθος της μαμάς της Γκουτσι! Τα 2 γεννήθηκαν νεκρά και τα αλλά δυο πέθαναν μέσα σε μια μέρα μιας και το γάλα της μαμάς δεν ήταν καλό.

Όταν καταλάβαμε πως κάτι συμβαίνει πήγαμε με τη συγχωρεμένη την μάνα μου -μόλις είχε έρθει από Ξάνθη-στον γιατρό. Έσωσε το μωρό κι η μαμά Γκουτσι έμεινε στην Ματθίλδη για κανά μήνα για να μη βλέπει το μωρό και κατεβάζει γάλα!

Εγώ κάθε δυο τρεις ώρες έπρεπε να ταΐζω το μωρό με σκόνη γάλα με ένα πολύ μικροσκοπικό μπιμπερό κι έπειτα με σφουγγάρι βρεγμένο σε χλιαρό νερό να περνάω την κοιλίτσα του (όπως το γλύφει, αφού φάει η μαμά του) για να κάνει τσισάκια και κακάκια και να το καθαρίζω!

Ωστόσο, αυτό έτρεμε συνέχεια! Με ό,τι κι αν το τύλιγα! Τότε η σοφή μανουλα μου , μου πε να πάρω μια ηλεκτρική θερμοφόρα για να ναι πάντα ζεστή, όπως στην αγκαλιά της μαμάς του!

Έτσι σταμάτησε να τρέμει η Ζουζού. Εγώ δε, έβαζα τη θερμοφόρα μέσα σε μια λεκάνη για να μην πέσει το μωρό και πήγαινα παντού έτσι. Στις πρόβες θυμάμαι του Pomodoro στο Κολωνάκι με την λεκάνη αγκαζέ, σταμάταγα για να ταΐσω την Ζουζού!

Ήταν ζωηρή και παιχνίδιαρα εξού και το Ζουζου που στα γαλλικά σημαίνει παιχνίδι! Η Ζουζού έζησε μια υπέροχη ζωή μέσα στα φλας! Παντού μαζί ! Στα στούντιο, τις φωτογραφίσεις, τα ταξίδια!!!!

Τα τελευταία χρόνια έπασχε από ανεπάρκεια καρδιάς κι έπαιρνε χάπια για υποστήριξη. Η μαμά της Γκουτσι έφυγε από αυτό 11,5 ετών! Η Ζουζού με χάπια, με τροφές ειδικές ήθελε να ζήσει!!! Μέχρι την τελευταία της πνοή!!! Καλό ταξίδι παιχνιδιάρα μου!!!! Σε ευχαριστούμε για τις χαρές και την αγάπη σου!!! Θα μας λείψεις!!!», έγραψε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η ανάρτηση της Μπέττυς Μαγγίρα