Η Μπήλιω Τσουκαλά είναι καταξιωμένη Ελληνίδα δημοσιογράφος και συστήθηκε στο κοινό μέσα από την κρατική τηλεόραση στις αρχές της δεκαετίας του 2000, παρουσιάζοντας την εκπομπή «Έχει γούστο».

Από τότε έχουμε να δούμε την καταξιωμένη δημοσιογράφο στις οθόνες μας, καθώς η ίδια έχει επιλέξει να απέχει από το τηλεοπτικό σκηνικό και γενικώς τα φώτα.

 

 

 

Σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει η Espresso πριν από πέντε χρόνια, η Μπήλιω Τσουκαλά βοηθάει τον πολυαγαπημένο σύζυγό της, Γιώργο Πίττα, σε γαστρονομικούς οδηγούς, που γίνονται ανάρπαστοι σε κάθε γωνιά της Γης.

 

 

 

Μαζί ταξιδεύουν σε όμορφα μέρη τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και παρουσιάζουν διάφορες συνταγές, τις οποίες ανεβάζουν και στο διαδίκτυο. Παράλληλα, απολαμβάνουν τον ήλιο, τη θάλασσα, το βουνό, τα χιόνια και γενικά τα μαγευτικά τοπία.

 

 

 

 

Ως φανατικοί μάγειρες και οι δύο, ετοιμάζουν συχνά-πυκνά μοναδικά εδέσματα και κάνουν το τραπέζι σε φίλους τους, στο νεοκλασικό σπίτι που διαθέτουν, με θέα την Ακρόπολη.

 

 

Σημειώνεται πως η φιγούρα-ορόσημο της δημόσιας τηλεόρασης έχει κι έναν γιο, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία και παίρνει παντού μαζί της.

 

 

Όπως είχε αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, η Μπήλιω απέρριψε όποιες τηλεοπτικές προτάσεις τής έγιναν, χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Η ίδια φαίνεται πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει – προς το παρόν – στα τηλεοπτικά δρώμενα, αφού απολαμβάνει στο έπακρο την ηρεμία στην καθημερινότητά της. Επίσης, παρ’ότι έχει λογαριασμό στα social media, δεν είναι ενεργή και έχει ανεβάσει ελάχιστες φωτογραφίες.