«Είμαι διάσημη στο Instagram, δεν με νοιάζει»: Έβριζε τους πάντες στο αεροπλάνο αλλά μόλις είδε την κάμερα άρχισε να ποζάρει (video) Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε μέρος κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, όταν μια γυναίκα στην προσπάθεια της να πάρει την χειραποσκευή της ενεπλάκη σε καυγά. Όταν αντιλήφθηκε ότι την τραβάνε βίντεο, εκείνη είπε «Είμαι διάσημη στο Instagram, δεν με νοιάζει».

Σε ένα περίεργο και πολύ προβεβλημένο περιστατικό, μια έξαλλη επιβάτης αεροπλάνου έγινε πρόσφατα σημείο αναφοράς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την εξωφρενική συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Το viral βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που αυτό το άγνωστο άτομο εξαπέλυσε ένα βλάσφημο παραλήρημα στους συνεπιβάτες της, δηλώνοντας περήφανα: «Είμαι διάσημη στο Instagram!».

Το βίντεο κλιπ διάρκειας 20 δευτερολέπτων ξεκινά με τη γυναίκα, ντυμένη με μια στενή γκρι φόρμα, να προσπαθεί να πάρει τις αποσκευές της από το ντουλάπι πάνω από το αεροπλάνο. Η κατάσταση κλιμακώνεται γρήγορα, καθώς εμπλέκεται σε έντονη αντιπαράθεση με έναν άλλο επιβάτη, ο οποίος παραμένει εκτός οπτικού πεδίου της κάμερας.

Οι διαδικτυακές αντιδράσεις σε αυτό το θέαμα ήταν συντριπτικά αρνητικές, με τους θεατές να χαρακτηρίζουν την επιβάτιδα ως «κλόουν». Το βίντεο χρησιμεύει ως μια έντονη υπενθύμιση της πιθανότητας για διασπαστική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια αεροπορικών ταξιδιών και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν τα πληρώματα πτήσεων στη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων.

Αυτό που παραμένει ασαφές είναι το κίνητρο πίσω από το ξέσπασμα αυτού του ατόμου και τον ισχυρισμό της ότι είναι «διάσημη στο Instagram». Είτε οι ενέργειές της ήταν μια γνήσια έκφραση απογοήτευσης είτε μια λανθασμένη προσπάθεια αναζήτησης προσοχής, ένα πράγμα είναι βέβαιο: το περιστατικό αυτό έχει αναζωπυρώσει τις συζητήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά των επιβατών.