Εκλογές ΗΠΑ: Ο Κρις Πάππας κέρδισε την έδρα στο Νιου Χάμσαϊρ- Ο Δημοκρατικός βουλευτής επικράτησε της Ρεπουμπλικανής αντιπάλου του, Καρολάιν Λεβίτ.
Ο ομογενής βουλευτής Κρις Πάππας αναδείχθηκε νικητής στην 1η Περιφέρεια του Νιου Χάμσαϊρ.

Ο Δημοκρατικός βουλευτής επικράτησε της Ρεπουμπλικανής αντιπάλου του, Καρολάιν Λεβίτ, κερδίζοντας την έδρα στο Νιου Χάμσαϊρ, στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ.

Ο Κρις Πάππας, το πρώτο ανοιχτά γκέι μέλος του Κογκρέσου από το Νιου Χάμσαϊρ, εκπροσωπεί αυτήν την περιφέρεια από το 2019. Η αντίπαλος του Πάππα, η 25χρονη Λεβίτ, είναι πρώην βοηθός γραμματέα Τύπου για την κυβέρνηση Τραμπ και πρώην διευθύντρια επικοινωνίας για την πρόεδρο του Ρεπουμπλικανικού Συνεδρίου της Βουλής, Ελίζ Στέφανικ.

Ποιος είναι ο Κρις Πάππας

Γεννήθηκε το καλοκαίρι του 1980 στο Μάντσεστερ, τη μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας του Νιου Χάμσαϊρ, στα βορειοανατολικά των ΗΠΑ, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στο Χάρβαρντ και αφού αποφοίτησε, το 2002, επέστρεψε στο Μάντσεστερ για να συμβάλει στη διαχείριση της οικογενειακής επιχείρησης.

Η οποία επιχείρηση είναι ασφαλώς ένα εστιατόριο. Και όχι οποιοδήποτε εστιατόριο: οι Πάππας είναι ιδρυτές και ιδιοκτήτες του θρυλικού «Puritan Backroom» –αγαπημένο στέκι των υποψηφίων προέδρων όταν επισκέπτονται την πολιτεία.