ο Άρης Πορτοσάλτε

Ενοχλημένος, χωρίς όμως να το δηλώνει ευθέως με την απουσία αυστηρού dress code στο Προεδρικό Μέγαρο είναι ο Άρης Πορτοσάλτε… Και αιτία προφανώς είναι η παρουσία του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας Coco Mat Πωλ Ευμορφίδη που εμφανίστηκε χωρίς κοστούμι, με πουκάμισο και σανδάλια στη δεξίωση που δόθηκε προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας.

Όπως είναι γνωστό ο επιχειρηματίας διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με το βασιλικό ζεύγος, ενώ επίσης είναι γνωστό ότι πρόκειται για έναν αληθινά αντισυμβατικό χαρακτήρα που δεν φορά ποτέ κοστούμια, και δεν χρησιμοποιεί ποτέ κινητό τηλέφωνο.

Έγραψε λοιπόν ο Άρης Πορτοσάλτε στα κοινωνικά δίκτυα δηλώνοντας τη δυσφορία του για το γεγονός: “Το Προεδρικό Μέγαρο συμβολίζει, πια, κάτι άλλο; Εάν, ναι, ας διατυπωθεί δημοσίως. Να μη μένουν απορίες”.

πηγή: https://www.enimerosi24.gr/263406/%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%87%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%cf%84%ce%b4-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%85%ce%bc/