Αυτή την στιγμή η Ιωάννα Τούνη είναι από τις πιο επιτυχημένες influencers στην Ελλάδα. Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer ανεβάζει καθημερινά βιντεάκια και φωτογραφίες στα προφίλ που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν από λίγες μέρες η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα νέο βίντεο στο TikTok. Σ’ αυτό παρουσίαζε στους ακολούθους της τα ψώνια που έκανε από τη Λισαβόνα, στην οποία και βρέθηκε κατά λάθος μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους.

Στο βίντεο η Ιωάννα Τούνη παρουσιάζει τις αγορές που έκανε, οι οποίες περιλαμβάνουν προϊόντα από διάσημες και αρκετά ακριβές εταιρείες. Στη λεζάντα της δημοσίευσης η influencer έχει γράψει: «Προσπάθεια να κάνω τον «λάθος προορισμό», να γίνει λίγο πιο σωστός. Αντίο στα λεφτάκια μας. Τουλάχιστον νιώθω πιο χαρούμενη τώρα. Τι σου άρεσε και τι όχι;».

Η δημοσίευση αυτή, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του TikTok, οι οποίοι την έκαναν αμέσως viral. Η Ιωάννα Τούνη δεν δέχθηκε μόνο θετικά σχόλια κάτω από το βίντεό της, αλλά και αρνητικά. Πολλοί απ’ όσους είδαν το βίντεο εξέφρασαν την δυσανασχέτησή τους, κατηγορώντας την μάλιστα για επίδειξη πλούτου.

«Φτάνει η επίδειξη πλούτου, φτάνει!», έγραψε ένας χρήστης. Ένας άλλος ανέφερε: «Δείτε σε τι προσωπικότητες πάει το χρήμα. Όλα κάποτε τελειώνουν όμως». «Εντάξει!!! Ντροπή σουυυ!!!!», τόνισε ένας ακόμα χρήστης.

Ιωάννα Τούνη σχόλια

Ιωάννα Τούνη σχόλια