Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star, πριν την έναρξη του αγώνα, ο Ηλίας Γκότσης πήρε τον λόγο και έκανε μια αποκάλυψη για τον συμπαίκτη του, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

«Ξεκίνησε από το χθεσινό αγώνισμα, συνεχίστηκε στο χθεσινό συμβούλιο και θα ήθελα να το συνεχίσουμε όπως έχω πει και με 3, 4 παιδιά σε μια συζήτηση που είχαμε το πρωί. Όχι για να δημιουργήσω περαιτέρω ένταση, απλά μπας και βγάλουμε μια άκρη. Θέλω να προσθέσω κι άλλα πράγματα επί του θέματος, απλά επιλέγω να το κάνω μετά το αγώνισμα για να μην δημιουργηθεί ένταση και να μη χαλάσουμε την ενέργεια με την οποία ερχόμαστε», είπε ο Ηλίας Γκότσης στην αρχή.

«Προσωπικά δεν έχω να συζητήσω κάτι. Για ό,τι έγινε εκείνη την ημέρα, ασχοληθήκαμε εκείνη την ημέρα και το αφήνω πίσω. Κακίες δεν κρατάω, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Απλά στο συμβούλιο δεν πήρα κάποιες απαντήσεις σε τίποτα γιατί, με το που πήρε τον λόγο ο Ηλίας, άρχισε να λέει για τον Μπάρτζη», απάντησε από την πλευρά του ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Π.Κ.: Είναι αλήθεια ή όχι ότι σε έπιασα με τον Μπάρτζη στο δάσος; Και με τον Στάθη Σχίζα πριν φύγει.

Με τον Στάθη, ναι, έχω βρεθεί την πρώτη μέρα που ήρθα γιατί είναι φίλος μου και με ρώτησε για την κοπέλα του. Καμία όμως πληροφορία δεν έφερα μέσα στο παιχνίδι, φιλαράκο.

Π.Κ.: Στα παιδιά εδώ πέρα υπάρχουν και άλλοι που το ξέρουν, δεν θα δώσω όμως κανένα όνομα για να εκθέσω κανέναν, όποιος θέλει βγαίνει και το λέει, αν φεύγεις από την καλύβα και συναντιέσαι παράνομα με τον Νίκο Μπάρτζη.

 

«Επειδή είχε συμβεί ξανά στο παρελθόν με την Μαριαλένα, αυτό που είχαμε πει είναι ότι καταλαβαίνουμε και σεβόμαστε πως είναι ζευγάρι και προφανώς έχουν να πουν πράγματα. Εσύ με τον Νίκο Μπάρτζη τι έχετε να πείτε στο δάσος;» αναρωτήθηκε ο Ηλίας Γκότσης για να πάρει αμέσως τον λόγο, από τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ο Νίκος Μπάρτζης από την κόκκινη ομάδα του Survivor All Star τονίζοντας πως «λογικά προσπαθούν τώρα να χτυπήσουν τον Παναγιώτη αλλά για ποιο λόγο; Εγώ τον Παναγιώτη δεν τον ξέρω καν. Τι δουλειά να έχω εγώ να συναντηθώ με τον Παναγιώτη;».