Για ακόμα μια φορά, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να βάλει κάποια πράγματα στην θέση τους και ξέσπασε κατά συγκεκριμένων προσώπων και εκπομπών. Όσα είπε ο παρουσιαστής στον αέρα του Πρωινού!

To ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα του Πρωινού

«Όταν λέει κάποιος κάτι, καλό είναι να αποτυπώνουμε σε αναπαραγωγές αυτά που λέει και να μην αναπαράγουμε κάτι άλλο. Είμαι περήφανος γι αυτή τη δημοσιογραφική ομάδα που έχω στην εκπομπή. Έχουμε κάνει μια επιλογή από την αρχή της χρονιάς. Δεχθήκαμε κριτική. Για να τελειώνουμε, το σε ποια ζώνη παίζει μια εκπομπή δεν σημαίνει ότι έχει μια σκαλέτα όπως τη φαντάζεται κάποιος άλλος. Και δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι σας στην ελληνική τηλεόραση αντί να ασχολείστε με τις δικές σας σκαλέτες και τις δικές σας εκπομπές, κάντε το.

Έχω πει εγώ ποτέ κανείς τι θα κάνει; Μία εκπομπή ρημάδα σας ενοχλεί και βγαίνετε και λέτε πώς θα κάνουμε εμείς την εκπομπή μας. Τι σας κόφτει; Αφήστε να την κάνουμε, όπως λέει η συνείδησή μας. Καταλάβατε ότι έγιναν κάποιες αλλαγές στην εκπομπή αυτή, ότι η εκπομπή αυτή είναι πια δημοσιογραφική. Δεν είναι απόφαση δική μου, είναι του σταθμού. Δεν μπορεί να ζούμε σε αυτή την κοινωνία κι εσύ να παίζεις μόνο Survivor. Μπορεί να το πληρώσουμε κάποιες φορές που θα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα.

Νέο ξέσπασμα Λιάγκα: «Να ασχολείστε με τις δικές σας σκαλέτες και εκπομπές»

Κοιτάξτε ποιοι είμαστε εδώ. Βλέπετε κανέναν σταρ από ριάλιτι; Δεν έχουμε τη λάμψη του lifestyle σε αυτή την εκπομπή, είμαστε δημοσιογράφοι. Θα λέμε την άποψή μας και σας παρακαλώ πολύ ασχοληθείτε με τα δικά σας. Αφήστε μας να κάνουμε αυτό που μας υπαγορεύει η συνείδησή μας», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.