Φρούδες αποδείχθηκαν οι ελπίδες ότι μετά από δέκα χρόνια η σορός του Μάριου Παπαγεωργίου που δολοφονήθηκε τον Αύγουστο το 2012 είχε βρεθεί.
Δεν ήταν του Μάριου Παπαγεωργίου τα τμήματα σκελετού που βρέθηκαν σε σπήλαιο βάθους 60 μέτρων στην περιοχή της Στεφάνης Βοιωτίας, στα Δερβενοχώρια, από σπηλαιολόγους στις 27 Οκτωβρίου.

H οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου, περίμενε με αγωνία τα αποτελέσματα της εξέτασης, καθώς από το 2012, οπότε και εξαφανίστηκε η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τη σορό του.

Δεν ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου τα οστά
Από την πρώτη ανθρωπολογική εξέταση που έγινε στην Ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών από καθηγητή ανθρωπολόγο, προκύπτει πως η παλαιότητά τους συμπίπτει χρονολογικά με την χειροβομβίδα που βρέθηκε στο σημείο και ήταν του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Πρόκειται, σύμφωνα με το anikolouli.gr, για ενήλικο άντρα λευκής φυλής και από την παλαιότητα που εμφανίζουν τα οστά, χρονολογούνται είτε στην εποχή του Β ΄Παγκοσμίου Πολέμου είτε του Εμφυλίου Πολέμου, μπορεί και προγενέστερα λόγω των συνθηκών σταθερής θερμοκρασίας και ψύξης εντός του σπηλαίου, σε καμία περίπτωση όμως μεταγενέστερα.

Θα ληφθεί DNA για γενετικό έλεγχο με την βάση εξαφανισμένων προσώπων με τα αποτελέσματα όμως να θεωρούνται από τώρα απίθανα, αφού αν χρονολόγηση είναι αυτή, δεν υπάρχει βάση από εκείνη την εποχή και άρα είναι μάλλον πιθανό να παραμείνουν αταυτοποίητα.