Χαμογέλασε και κάτι παραπάνω η τύχη στον ελληνοκαναδό Γκρέγκορι Τσιάλτα που κέρδισε 70 εκατομμύρια δολάρια στο Lotto Max στην κλήρωση της 19ης Απριλίου. Ο ομογενής από το Τορόντο ήταν δημόσιος υπάλληλος και πριν από λίγο καιρό βγήκε στη σύνταξη… «Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια», είπε ο κ. Τσιάλτας για να προσθέσει, «Είναι λίγο κλισέ, ακριβώς όπως εκείνη η ταινία (My Big Fat Greek Wedding), αλλά δεν θα το ήθελα αλλιώς. Γι’ αυτό και απευθύνθηκα πρώτος σε αυτούς με αυτή την απίστευτη είδηση».

Ο υπερτυχερός Γκρέγκορι Τσιάλτα αγόρασε το δελτίο κατά τη διάρκεια των αγορών του και επέλεξε αριθμούς σημαντικούς για τα παιδιά του, τα αδέλφια του και υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Όπως δήλωσε, αρχικά νόμιζε ότι είχε βρει μόνο 3 αριθμούς, ωστόσο, κάτι του έλεγε πως πρέπει να ελέγξει ξανά το δελτίο.

«Συνειδητοποίησα ότι έβλεπα τους αριθμούς από λάθος ημερομηνία κλήρωσης. Έτσι, γύρισα πίσω για να δω τα αποτελέσματα από την κλήρωση του Lotto Max στις 19 Απριλίου και τότε είδα ότι είχα και τους επτά αριθμούς. Έπαθα απόλυτο σοκ».

Στα σχέδιά του για τα χρήματα που κέρδισε είναι τα ταξίδια, η εξασφάλιση ότι τα παιδιά του θα ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, πιθανώς νέα αυτοκίνητα και σπίτια για την οικογένειά του και η προσφορά στην κοινότητα.