«Η αγάπη στο τέλος πάντα θα νικήσει» – Το γκέι φιλί στις «Σέρρες» που έγινε viral- Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εισέβαλε στο χθεσινό επεισόδιο των «Σερρών» και έκανε πάταγο.

Ο ηθοποιός υποδύεται στη σειρά έναν χωρισμένο πατέρα, ο οποίος φτάνει στην πόλη για να συναντήσει την κόρη του, που βρίσκεται εκεί και πρωταγωνιστεί στην τοπική θεατρική παράσταση.

Ο ίδιος σε μία από της σκηνές ήταν καλεσμένος σε έναν γάμο ενός φιλικού του ζευγαριού και δέχτηκε έντονο φλερτ από τον 30χρονο Ανδρέα. Σύντομα οι δυο τους βρέθηκαν πολύ κοντά και να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί.

Οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να το σχολιάσουν και να αποθεώσουν τόσο τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, όσο και τον σεναριογράφο, Γιώργο Καπουτζίδη.

Μεταξύ άλλων, έγραψαν ότι ήταν το καλύτερο γκέι φιλί στην ελληνική τηλεόραση και τόνισαν ότι οι ομοφοβικοί κατάλαβαν πως η κοινωνία τους έχει ξεπεράσει.

«Η αγάπη στο τέλος πάντα θα νικήσει», «Κύριε Καπουτζίδη σε ευχαριστούμε, κερδίσαμε», «Το καλύτερο γκέι φιλί στην ελληνική τηλεόραση», «Η ελληνική τηλεόραση χρειάζεται περισσότερο Γιώργο. Έχουν κάτι τόσο ξεχωριστό οι σειρές του», «Πλάκα πλάκα έδωσε πόνο ο Μπουρδούμης», «Γιώργο Καπουτζιδη σε ευχαριστούμε για αυτή την σπουδαία σειρά. Για άλλη μια φόρα μίλησες στις καρδιές και στις ψυχές μας», είναι κάποια από τα tweets, τα οποία συνοδεύονται από το emoji του ουράνιου τόξου το οποίο αντιπροσωπεύει την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Δείτε τη σκηνή και τα σχόλια