Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε, χθες Τετάρτη 10 Μαΐου, μια συνέντευξη στο «Πρωινό», όπου μίλησε για τους λόγους που οδηγήθηκε με τη Σίσσυ Χρηστίδου στις δικαστικές αίθουσες. Η πρώην σύζυγός του απάντησε σήμερα με μια εκτενή ανακοίνωση από τον δικηγόρο της.

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για αυτό το θέμα στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και μοιράστηκε την άποψή της για την κατάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι. Στην εκπομπή, μάλιστα, μίλησε τηλεφωνικά ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου για την εν λόγω υπόθεση.

«Μιλάμε για δύο πρόσωπα που είναι πολύ αγαπημένα, εξαιτίας της εργασίας τους. Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια πολύ αγαπημένη παρουσιάστρια, ο Θοδωρής Μαραντίνης ένας εξαιρετικός τραγουδιστής. Στη μέση όμως είναι δυο παιδιά. Απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε, η Σίσσυ δεν θα απαντήσει με τον ίδιο τρόπο. Δεν έχει βγει ποτέ on camera να εκθέσει κάποια στοιχεία», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Επίσης, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Πολύ άβολο. Στις εκπομπές πολλές φορές όταν έχουμε έναν καλεσμένο ή στα περιοδικά, αυτό που θέλει ο δημοσιογράφος είναι να τα πει όλα. Να πει και λεπτομέρειες, να έχει επιτυχία. Στο συγκεκριμένο επειδή αφορά τέτοια θέματα, επειδή αφορά στα παιδιά, νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ άβολο. Ήταν έτοιμος να δώσει πολλές πολλές πληροφορίες».