Ο σεφ Ηλίας Μαμαλάκης διατηρεί την επαφή του με τους followers του στο Facebook – Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κύπρου
Ο γευσιγνώστης αυτές τις μέρες νοσηλεύεται στην εντατική σε νοσοκομείο της Κύπρου.

Ο γνωστός σεφ που ενημέρωσε ο ίδιος μέσα από το Facebook ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του ανέβασε πριν από λίγες ώρες ένα βίντεο το ποίο δείχνει περίτεχνες γλυκές δημιουργίες.

Διαδικτυακή του φίλη συμπέρανε ότι ξεπέρασε το πρόβλημα και του έστειλε μήνυμα. «Κυρ Ηλία, λογικά για να ανεβάζεις τέτοια λαχταριστά βίντεο, είσαι καλά με την υγεία σου, περαστικά να’ ναι».

Ο σεφ έσπευσε να απαντήσει ότι το βίντεο είναι παλιό. «Η ώρα στην εντατική δεν περνάει. Κάνω και εγώ ανάρτηση από το παρελθόν».

 

Η ανάρτηση για το πρόβλημα με την υγεία του

Ο Ηλίας Μαμαλάκης ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook μια φωτογραφία μέσα από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας τους χαιρετισμούς μου. Πάω καλά. Οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά στο ΕΣΥ. Ταχύτατοι, αποτελεσματικοί», έγραψε στην ανάρτησή του ο Ηλίας Μαμαλάκης δημοσιεύοντας παράλληλα και μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.

 

Διαβάστε επίσης:

Η Σερραία Θεοφανία Παπαθωμά μιλά για την απώλεια των κιλών της

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στο ΟΚ! και στον Αλέξανδρο Ράπτη για τη διατροφή που ακολουθεί και πόσο την έχει βοηθήσει με το βάρος της.

Τα τελευταία δέκα και πλέον χρόνια παρακολουθείς μαθήματα πρακτικής φιλοσοφίας με δάσκαλό σου τον Βάσο Βογιατζόγλου. Πόσο σε έχουν αλλάξει ως προσωπικότητα; Τι έχεις χάσει και τι έχεις κερδίσει;

Παρακολουθώ 11 χρόνια τώρα μαθήματα πρακτικής φιλοσοφίας. Σπουδάζω τη σοφία που μας κληροδότησαν οι μεγάλοι φωτισμένοι άνθρωποι, που θα έπρεπε να τη σπουδάζουμε από το Δημοτικό, αλλά δυστυχώς μας την κρύβουν. Μας έχουν δώσει οι μεγάλοι σοφοί τα κλειδιά της ευτυχίας και εμείς ζούμε μες στην άγνοια. Κρίμα.