Τόσο ο Ίθαν Χοκ όσο και η κόρη του, Μάγια Χοκ, δεν είχαν πρόβλημα με τις ερωτικές σκηνές στο «Wildcat», το οποίο σκηνοθέτησε ο διάσημος ηθοποιός.

Ο ηθοποιός δήλωσε στο Variety σε ένα εξώφυλλο που δημοσιεύτηκε την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου ότι «ήταν τόσο άνετα με αυτό», προσθέτοντας: «Δεν θα μπορούσα να νοιαστώ λιγότερο».

«Έπρεπε να φροντίσουμε τον Ραφαέλ [Κασάλ] και τον Κούπερ [Χόφμαν]», συνέχισε ο 52χρονος Χοκ, αναφερόμενος στους άνδρες που παίζουν στο πλευρό της 25χρονης κόρης του. «Νομίζω ότι ήταν περίεργο γι’ αυτούς».

Η Μάγια συμφώνησε, εξηγώντας: «Φροντίσαμε να έχουμε έναν συντονιστή οικειότητας στο πλατό γι’ αυτούς. Έτσι ώστε να αισθάνονται ασφαλείς και άνετα και όχι σαν να τους κατασκοπεύουν…».

«…από κάποιον ανατριχιαστικό μπαμπά», πρόσθεσε ο Ίθαν.

Η ηθοποιός υποδύεται τη συγγραφέα Φλάνερι Ο’ Κόνορ στην ταινία, η οποία περιλαμβάνει δύο σκηνές σεξ.

Στην ταινία, η οποία βγήκε στις αίθουσες την 1η Σεπτεμβρίου, η Maya υποδύεται επίσης χαρακτήρες από τις ιστορίες της Ο’ Κόνορ, συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας από το «Good Country People» που έρχεται σε ερωτική επαφή με έναν πωλητή Βίβλων σε μια σοφίτα και της πρωταγωνίστριας του «Parker’s Back» που ερωτοτροπεί με έναν άνδρα σε ένα φορτηγό.