Και τα πλήρωσε ο αστυνομικός

Τελικά η ιστορία που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα αρκετές ημέρες είναι πέρα για πέρα αληθινή… Πρόκειται για μια οικογένεια που έβαλε βενζίνη, και δεν είχε μετρητά να πληρώσει, ενώ η κάρτα δεν περνούσε στο POS (επειδή είχε αποφορτιστεί)!

Ο βενζινοπώλης κάλεσε την αστυνομία, και όταν έφθασε ο αστυνομικός φέρεται να είπε «Είσαι καλά που θα συλλάβω οικογένεια με μικρά παιδιά»! Πλήρωσε ο αστυνόμος τα 20 ευρώ για τη βενζίνη και δεν δέχθηκε να τα πάρει πίσω από τον πατέρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον Βόλο και όπως καταλαβαίνετε πήρε αυτές τις διαστάσεις, διότι το βενζινάδικο απείλησε την οικογένεια για σύλληψη αφού δεν είχαν μετρητά να πληρώσουν. Και παρόλο που η σύζυγος προθυμοποιήθηκε να αφήσει τα στοιχεία της, και την ταυτότητα της, μέχρι να πάει σπίτι της και να φέρει τα χρήματα.

Η αστυνομία όμως που έφθασε στο βενζινάδικο έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπο της και το περιστατικό είχε αίσιο τέλος για την οικογένεια.

πηγή: https://www.enimerosi24.gr/263481/%ce%ba%ce%ac%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b2%ce%b5%ce%b9-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf/