Η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε συνέντευξη στην Τζώρτζα Συρίχα για το περιοδικό «You». Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε πράγματα που την κάνουν ευτυχισμένη.

«Με κάνει ευτυχισμένη το ότι έχω καταφέρει να κερδίζω τον σεβασμό στον χώρο της δουλειάς μου, το ότι ποτέ δεν έχω βλάψει κανέναν από πρόθεση και είμαι σε διαρκή εγρήγορση για να μη συμβεί ποτέ αυτό έσω και άθελά μου» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η Κατερίνα Καραβάτου απαρίθμησε τύπους ανθρώπων που απορρίπτει στη ζωή της
«»Αυτούς που εκμεταλλεύονται τη θέση ισχύος που έχουν. Αυτούς που μπερδεύουν τον σεβασμό με τον φόβο. Αυτούς που θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν σε όποιον θέλουν. Αυτούς που κρίνουν χωρίς να έχουν πλήρη γνώμη και αδιαφορούν για τα αποτελέσματα στην ψυχική υγεία των κρινόμενων».

Οι σταθμοί της ζωής της
«Σημαντικός σταθμός της ζωής μου είναι όταν έφερε στον κόσμο την κόρη μου την Αέλια τον Σεπτέμβρη του 2011. Όταν έφερα στον κόσμο τον Αρίωνα τον Μάιοι του 2016. Όταν έχασα τους γονείς μου. Σημαντικός σταθμός της ζωής μου είναι όταν γνώρισα τον Κρατερό και αισθάνθηκα ότι θέλω να γίνω μητέρα. Σταθμός για μένα ήταν όταν συνειδητοποίησα ότι έμεινα μόνη και αποφάσισα να μην παραιτηθώ και να μπορέσω να με ξαναβρώ, ζητώντας τη βοήθεια ειδικού».