Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ και τη Φαίη Σκορδά η αγαπημένη ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Για το διαζύγιό της η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν 10 χρόνια μαζί, ήταν μία πολύ σημαντική σχέση και εξακολουθεί να είναι, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει».

Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Παπουτσάκη πρόσθεσε: «Ζούμε αυτή τη μεταβατική φάση, αλλά όλα είναι καλά. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος και πηγαίνουμε προς το φως. Είναι μια χαρά, φωτεινά. Πώς θα μπορούσε να μην είναι ο χωρισμός σαν πένθος. Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα πράγματα. Ήταν σχέση ζωής. Δεν θα μπορούσε να είναι ο χωρισμός εύκολος, σε καμία περίπτωση.

Είναι πράγματα, που έπρεπε να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Δεν με αγχώνει κάτι πολύ. Δεν είναι κάτι που με απασχόλησε σε αυτό το επίπεδο πολύ. Θέλω απλά τα παιδιά μου να είναι σε ισορροπία κι αυτό είναι που φροντίζουμε να κάνουμε».

H Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2012 στο αγαπημένο τους νησί, τη Δονούσα. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους: τον Μάξιμο, που γεννήθηκε στις 3 Μαΐου 2013, και τον μικρό Κίμωνα, που ήρθε στη ζωή τους στις 4 Μαΐου 2019.