Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα social media και συγκεκριμένα στο Twitter, με την Kωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα social media και συγκεκριμένα στο Twitter, με την Kωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

Οι δύο παρουσιάστριες το βράδυ της Τετάρτης (9/11) ξεκίνησαν ένα ανεξέλεγκτo πινγκ – πονγκ αναρτήσεων και σχολίων, ανταλλάσσοντας βαριές κουβέντες και αφήνοντας τους χρήστες της πλατφόρμας έκπληκτους.

Όλα ξεκίνησαν, όταν κάποιος δημοσίευσε ένα βίντεο, με την Φωτεινή Πετρογιάννη να σχολιάζει στο «Πρωινό», την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη συμπεριφορά που είχε κατά το παρελθόν.

«Πες κι εσύ μία κακία για την Σπυροπούλου. Θαψτην όσο θες. «Αποκάλυψε» ό,τι βλακεία σου κατέβει. Άλλωστε κανείς δεν θα ψάξει την αλήθεια. Κανείς δεν θα σου ζητήσει να αποδείξεις για αυτά που λες. Φτάνει να ικανοποιηθεί ο φθόνος κάποιων», έγραψε χαρακτηριστικά ο χρήστης.

Στο tweet αυτό απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η κυρία Πετρογιάννη γιατί δεν μας λέει πώς ξεκίνησε στην τηλεόραση και πώς μπήκε στον Alpha..ερώτηση για δυνατούς λύτες. Αναρωτιέμαι επίσης πόσες φορές μέσα στην εβδομάδα με κάνει follow στο Instagram δεν την κάνω πίσω και με κάνει unfollow».

Με τη σειρά της, η δημοσιογράφος σχολίασε κάτω από το tweet: «Μεγάλο. Ξεκίνησα το 2003 μαθητευόμενη στον Alpha, χωρίς να έχω 1 ευρώ στην τσέπη μου και καμία γνωριμία. Το 2012 γνώρισα τη γυναίκα που αναφέρει και ουδέποτε καταχράστηκα τη γνωριμία μου μαζί της. Μπορείτε να ρωτήσετε όλους τους παρουσιαστές με τους οποίους συνεργάστηκα. Ευχαριστώ».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε συνέχεια στο διαδικτυακό «ξεκατίνιασμα» και σημείωσε: «Να πούνε τι; Που έγλυφες 24/7 τη Μαρία, να μιλήσει στον πατέρα της, γιατί αυτή δεν έκανε κουμέντο; Που όταν πέθανε ο πατέρας της δεν της μίλησες καν; Που διαδίδεις μέσα στο κανάλι ότι είσαι η καλύτερη από την κάθε παρουσιάστρια που ψάχνει ο Λιάγκας; Ο κόσμος ναι, μιλάει».

.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη επανήλθε: «Κωνσταντίνα μου, ελπίζω να βρεις έστω και ΕΝΑΝ άνθρωπο να υποστηρίξει τα ψέματα που γράφεις. Καλό σου βράδυ».

Τότε η παρουσιάστρια της σχολίασε: «Είσαι αστεία! Κακώς βρήκες το τηλέφωνο μου και με παίρνεις τέτοια ώρα με ποιο δικαίωμα και μου στέλνεις και μήνυμα; Γιατί όταν έκανες ρεπορτάζ δεν τον ήξερες τον αριθμό μου;».

Και συνέχισε η εγκυμονούσα: «Εσύ τι επιχειρήματα έχεις παραθέσει για εμένα όλα αυτά τα χρόνια που ανοίγεις το στόμα σου σαν βόθρο; Ακόμα και τώρα που είμαι σε αυτή την τόσο ευαίσθητη φάση της ζωής μου λες φήμες!!! Άσε λοιπόν να λέω και εγώ αυτά που ξέρω και ο κόσμος θα κρίνει όπως κάνει με όλους»!

«Σε πήρα για να μου πεις όλα αυτά που θες στο τηλ. Προτιμάς εδώ όπως βλέπω! Θα έχεις τους λόγους σου. Δε θα συμμετάσχω. Καληνύχτα!», της έγραψε η Φωτεινή Πετρογιάννη για να λάβει την απάντηση: «Πήρα παράδειγμα τη δημοσιογραφική σου στάση τα τελευταία χρόνια! Λέω κάτι θα ξέρει να το κάνει δημόσια Αν και άλλαξε απ’ όταν παντρεύτηκα, μας το χάλασες λίγο, αγχώθηκες και πήρες και τον άνδρα μου να τον ενοχλήσεις τέτοια ώρα! Μπράβο σου έχεις θράσος δεν είναι τίποτα τυχαίο».

Η Φωτεινή Πετρογιάννη μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό για τον χαμό που έγινε στο Twitter.

«Μίλησα με τη Φωτεινή Πετρογιάννη, είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Τη ρώτησα γιατί πήρε τηλέφωνο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις 2:48 τη νύχτα. Αρχικά μου είπε η Φωτεινή ότι την πήρε τη νύχτα γιατί εκείνη την ώρα έγραψε τα tweets η Κωνσταντίνα και γι’ αυτό την πήρε τηλέφωνο εκείνη την ώρα. Και θα σας μεταφέρω ακριβώς τα λόγια της Φωτεινής, ποια είναι η αντίδρασή της για όλο αυτό που συμβαίνει», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Και συνέχισε: «Μου είπε ότι “εκείνη την ώρα που τα έγραφε την πήρα. Αφού δεν απάντησε στο τηλέφωνο, της απάντησα δημόσια, όπως έκανε και αυτή. Όλα όσα γράφει για μένα είναι ψέματα. Είχα μία φιλία, η οποία ποτέ δεν λειτούργησε σε βάρος κάποιου”. Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση της Φωτεινής Πετρογιάννη σε όλο αυτό που γίνεται με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Twitter. Αυτά ήταν τα λόγια που μου μετέφερε η ίδια».