Μαμά κάλεσε 27 παιδιά στο πάρτι της κόρης της και δεν πήγε κανένα- Η συγκλονιστική ιστορία αφορά μια μητέρα που οργάνωσε το πάρτι γενεθλίων της κόρης της αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση από τους γονείς των άλλων παιδιών.

Όπως λέει κάλεσε στο πάρτι 27 παιδάκια και δεν εμφανίστηκε κανένα. Μάλιστα προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση που μιλά για τον αποκλεισμό αυτόν και η φωτογραφία που δείχνει τη μικρούλα να τρώει μόνη της ένα κομμάτι πίτσα κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Δεν εμφανίστηκε ούτε ένας από τους φίλους της»

Η 27χρονη Μπρεάνα Στρονγκ είχε ετοιμάσει φαγητό και μια εντυπωσιακή τούρτα με θέμα τη «Frozen» αλλά, δυστυχώς, κανείς δεν εμφανίστηκε.

«Προσκαλέσαμε 27 παιδιά στο πάρτι των τρίτων γενεθλίων της Έιβερι. Δεν εμφανίστηκε ούτε ένας από τους φίλους της», έγραψε στην ανάρτησή της στο Tik Tok.

«Όσο την έβλεπα να κάθεται ολομόναχη και στεναχωρημένη, σπάραζε η καρδιά μου. Μακάρι να μπορούσε να το βγάλει από το μυαλό της, σαν να μην συνέβη ποτέ», ανέφερε στεναχωρημένη. «Μακάρι να μην πονέσει κανένα παιδί όπως η κόρη μου σήμερα. Δεν αξίζει σε κανέναν αυτό», κατέληξε.

Χιλιάδες σχόλια

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο ήταν χιλιάδες και μάλιστα οι περισσότεροι εύχονταν στο παιδί «χρόνια πολλά» και καταδίκαζαν το γεγονός ότι καμία από τις άλλες μητέρες δεν πήγε το παιδί της στο πάρτι του κοριτσιού.

Παράλληλα άλλες μητέρες ανέφεραν ανάλογα περιστατικά που τους έχουν συμβεί.