Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου. Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» η ηθοποιός και χορεύτρια

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου. Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» η ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε για την καριέρα της και αναφέρθηκε στις λάθος επιλογές που προχώρησε.

Ερωτώμενη για τις θυσίες που έκανε προκειμένου να επιτύχει επαγγελματικά απάντησε: «Δεν βρέθηκα τυχαία στο θέατρο. Έδωσα τα πάντα. Πέθαινε ο Φρέντυ Γερμανός και εγώ πήγαινα και δούλευα στο θέατρο. Δεν έκανα καλά, θυσίασα πολλά. Είχα καρκίνο και πήγαινα και χόρευα. Είχα πίκρα γιατί τους έχασα όλους νέους. Η μαμά μου διαισθανόταν ότι πέθαινε και μου έλεγε κοριτσάκι μου έλα να με δεις. Δεν ήθελε να με πληγώσει, αλλά εγώ καταλάβαινα. Έλεγα στο Σειληνό πως θα φύγω γιατί η μητέρα μου πεθαίνει και μου έλεγε αστειεύεσαι είναι η Μελίνα Μερκούρη κάτω».

«Έκλαψα πολύ όταν έφυγε»
Επίσης, αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της, στο τελευταίο αντίο που δεν του είπε και στις απανωτές εκτρώσεις, που της στέρησαν τη δυνατότητα να γίνει μητέρα.

«Στον πατέρα μου δεν είπα αντίο και το έχω μετανιώσει. Δεν έκανα παιδί. Ο Σειληνός είχε ένα κοριτσάκι δίπλα του, πρέπει να προσέχεις όταν έχεις ένα κοριτσάκι δίπλα σου γιατί εγώ έκανα πολλές εκτρώσεις μαζί του και δεν μπόρεσα να κάνω παιδί με τον Γερμανό. Βγήκε ο Νίκος Μουρατίδης, δεν ντρέπεται λίγο με όλα αυτά που έγραψε για τον Σειληνό; Είναι ντροπή του αυτού του κυρίου. Μόνο εγώ ξέρω πόσο άντρας ήταν ο Σειληνός», είπε.

Για τις λάθος επιλογές που έκανε, εξομολογήθηκε: «Θυμάμαι έκλαψα πολύ όταν έφυγε ο μπαμπάς μου από το θέατρο όταν εμφανίστηκα σέξι στη σκηνή. Ο Σειληνός είπε να ντυθώ έτσι, δεν ήταν σέξι το σώμα μου, δεν ήταν χυδαίο. Μεγαλώνοντας όλο αυτό νομίζω μου έκανε κακό στη δουλειά. Ο Λεμπέσης όταν παράτησα τον χορό με είδε για έναν ρόλο που μου πήγαινε και είπε εγώ δεν παίρνω κορίτσια που κάνουν playboy και εμφανίζονται με αστεράκια στο στήθος. Μετά έπαιξα στις «Δούλες» του Ζενέ, στην «Παναγία των Παρισίων» και πήρα τις καλύτερες κριτικές».