«Ξυπνάς μια μέρα και σου γίνεται μία διάγνωση, μακάρι να είναι κάτι που το προλαβαίνεις, αλλά μπορεί να είναι και μοιραία» αναφέρει σε συνέντευξη η Μαρία Μπακοδήμου που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη στο MEGA.

«Έκανα εντελώς τυχαία check-up για όλα τα άλλα. Είχα κάποιες δερματικές ενδείξεις, πηγαίνω στον δερματολόγο, μου λέει αυτό και με αφήνει σύξυλη. Γυρνάω στο σπίτι παγωμένη, το λέω στα παιδιά και στη μαμά μου και μέσα μου δημιουργήθηκε μία ασπίδα προστασίας, ότι εδώ τώρα κάτι πρέπει να γίνει. “Και μόνο που το λένε «αυτοάνοσο», σημαίνει ότι εγώ το έκανα”, αναφέρει με εξομολογητική διάθεση η παρουσιάστρια και προσθέτει, «Ξυπνάς μια μέρα και σου γίνεται μία διάγνωση, μακάρι να είναι κάτι που το προλαβαίνεις, αλλά μπορεί να είναι και μοιραία. Λειτουργεί ψυχοσωματικά η πίεση, μας μεγαλώνουν με την πεποίθηση ότι πρέπει να τα κάνουμε όλα για να μας αγαπάνε και αφήνουμε τον εαυτό μας πίσω.

Αυτό αρχίζει και «φορτώνει» και στο τέλος σου βγαίνει πολύ ακριβά. Όταν άρχισα να δουλεύω με τον εαυτό μου, έγιναν πολύ ωραίες οι σχέσεις με τα παιδιά μου. Όταν πέρασα εκείνη την περίοδο κρίσης, είπα ότι πρέπει να κάνω ψυχανάλυση. Πολύ κοντά χρονικά ήρθε και η διάγνωση για το αυτοάνοσο».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μαρία Μπακοδήμου παραδέχθηκε, «Με τα παιδιά μου έχω τσαντιστεί πολλές φορές και μάλιστα άδικα. Ήμουν πολύ κουρασμένη, δεν μπορούσα να βάλω όρια και μου έβγαινε ένας θυμός, καβγάδες, φασαρίες… Μέσα από τις καθημερινές εκπομπές που έκανα πέρασα και το διαζύγιό μου και τις γέννες, την απώλεια του μπαμπά μου. Εκεί έφυγα για μία βδομάδα και μετά επέστρεψα, γιατί δεν ήθελα να εστιάσω στο πένθος. Ήταν λυτρωτικό που γύρισα, είχα ανάγκη να επικοινωνήσω… Ένιωθα ότι ήμουν κλειστή για μία μεγάλη περίοδο, ντρεπόμουν ας πούμε να πάω να χαιρετήσω κάποιον. Πολλοί με περνούσαν για σνομπ αλλά ήταν μια προσωπική ντροπή. Είναι ωραίο να είσαι ανοιχτός, γιατί τότε έρχονται και οι άλλοι μπροστά σου» κατέληξε η παρουσιάστρια.

πηγή: https://www.enimerosi24.gr/285589/%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%b3%cf%8d%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b1-%cf%83%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b9-%cf%80%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bc%ce%ad/