“Είναι σαν μη γενόμενο, δεν το ‘χω τοποθετήσει στο μυαλό μου, δεν ξέρω τι να πω” σχολιάζει η Μαρία Παπαφωτίου

Η Μαρία Παπαφωτίου βρέθηκε νωρίτερα καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στο «Κόκκινο Ποτάμι», την προσωπική της ζωή αλλά και τον θάνατο του Πάνου Νάτση που την έχει σημαδέψει βαθιά.

«Ήμασταν πολύ φίλοι, συναντηθήκαμε σε κάτι γυρίσματα που είχα πάει για guest. Είναι σαν μη γενόμενο αυτό στο μυαλό μου, δεν το ‘χω τοποθετήσει, δεν το ‘χω διαχειριστεί καθόλου» ανέφερε για τον Πάνο Νάτση και τον ξαφνικό θάνατό του, ενώ προσθέτει: «Δεν μπορώ να δω ούτε trailer από τις ‘Σέρρες’. Δεν πιστεύω ότι δεν θα τον ξαναδώ, ότι δεν θα ξαναπούμε τα αστεία μας. Τι λέτε; Δεν γίνεται».

Για τη συμμετοχή της στο «Κόκκινο Ποτάμι» και τη συνεργασία της με τον Μανούσο Μανουσάκη η ηθοποιός δηλώνει: «Δεν το πιστεύω πόσο τυχερή είμαι στο Κόκκινο Ποτάμι. Έχουμε δεθεί, έχουμε μία οικογενειακή ατμόσφαιρα. Δουλεύουμε με τέτοιο μόχθο, δίνουμε τη ζωή μας και την ψυχή μας, που νομοτελειακά έρχεται και μία ευκαιρία η οποία «κουμπώνει» στην πολύ σκληρή δουλειά που κάνεις. Δεν πιστεύω στην τύχη εγώ».