Η Έφη Σαρρή πριν από χρόνια είχε αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή «Πάμε Πακέτο» πως εδώ και είκοσι ολόκληρα χρόνια πληρώνει τα έξοδα για ένα παραπληγικό παλικάρι.

Συγκεκριμένα η ερμηνεύτρια είναι από τους ανθρώπους που παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς. Πριν χρόνια η Έφη Σαρρή ήταν η παραλήπτρια ενός πακέτου. «Είσαι η κόρη που δεν είχα ποτέ μου!», της είπε η γυναίκα την οποία επί χρόνια στηρίζει η τραγουδίστρια.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Έφης Σαρρή

«Είναι μία ιστορία που υπάρχει πολλά χρόνια. Έστειλα κάποιο φίλο μου κάποια στιγμή, όταν άρχισα να βοηθάω αυτή την κυρία… αλλά μου είπε μην πας ποτέ εκεί, δεν θα το αντέξεις. Έτσι μιλούσαμε στο τηλέφωνο αρκετά συχνά. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την κατάσταση που ακούω… Είναι τόσο δύσκολο αυτό που περνάει», εξομολογήθηκε η Έφη Σαρρή.

Έφη Σαρρή: Τα συγκινητικά λόγια και η τρυφερή αγκαλιά
«Μη με μαλώσεις που σε έφερα εδώ», της είπε η αποστολέας, η οποία για περισσότερα από 20 χρόνια έχει αφοσιωθεί στην φροντίδα του γιου της, που είναι κλινήρης ύστερα από ένα πολύ σοβαρό τροχαίο. «Είχαμε πει να βρεθούμε μετά το Πάσχα κάπου έξω. Πραγματικά την αγαπώ πολύ και περνάει και προσωπικά προβλήματα και είναι ένας βράχος αυτή η γυναίκα. Αυτά τα 20 χρόνια που εγώ είμαι στο τηλέφωνο δεν κάνω τίποτα…», εξήγησε στη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Δεν έχεις κάνει τίποτα; Είσαι θησαυρός… η καρδιά σου και η ψυχή σου πλημμυρίζει από αγάπη και ανθρωπιά», της απάντησε η γυναίκα πίσω από τον τοίχο. Όταν μάλιστα αυτός έφυγε οι δύο γυναίκες αγκαλιάστηκαν κλαίγοντας.