Ο Βασίλης Καρράς υποβλήθηκε σε επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, πριν δέκα ημέρες, ωστόσο, η είδηση έγινε γνωστή χθες, Σάββατο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ON time”, η επέμβαση προγραμματίστηκε ένα μήνα πριν και μάλιστα, αυτός ήταν ο λόγος που ο τραγουδιστής ακύρωσε τη συνεργασία του με την Πάολα στο «Fever».

Ο Βασίλης Καρράς αναρρώνει σπίτι του

Πλέον, ο τραγουδιστής, μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και χρειάστηκε να χειρουργηθεί, αναρρώνει στο σπίτι του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Οι ευχές του Νίκου Κοκλώνη στον Βασίλη Καρρά

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Νίκος Κοκλώνης, χθες, Σάββατο, το βράδυ, στο live του J2US, στέλνοντας στον αέρα της εκπομπής τα περαστικά του στον τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, όταν διαγωνίστηκαν ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας με τον Dj Pitsi και ερμήνευσαν το ντουέτο «Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε» του Βασίλη Καρρά και του Παντελή Παντελίδη, ο παρουσιαστής μίλησε για τον τραγουδιστή και την περιπέτεια με την υγεία του.

  • Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε «θα ξεκινήσω αλλιώς. Θέλω να πούμε περαστικά όλοι μαζί και να στείλουμε την αγάπη και την ευχή μας στο Βασίλη Καρρά. Περαστικά Βασίλη μου, να είσαι μαζί μας σύντομα καλά. Σε ξαναπεριμένουμε στο Just».