Άπαντες οι ένοικοι του Μαξίμου τελευταίων τεσσάρων ετών έχουν μαζέψει τα πράγματά τους από τις προηγούμενες ημέρες, πριν από την κάλπη της Κυριακής ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε πάει καν από το γραφείο του στην Ηρώδου Αττικού την ημέρα των εκλογών.

 

Στο γραφείο του εκεί έχουν βρεθεί λίγοι συνεργάτες του προκειμένου να πάρουν και τα τελευταία προσωπικά αντικείμενά τους.

Ο πρωθυπουργός διανύει το τελευταίο 24ωρο στο Μαξίμου, με τις πληροφορίες να λένε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν προετοιμάσει κάποιους φακέλους ενημέρωσης για τον… επόμενο ένοικο που δεν είναι άλλος από τον Ιωάννη Σαρμά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός απροόπτου αύριο Πέμπτη θα γίνει κανονική τελετή παράδοσης – παραλαβής των… κλειδιών του Μαξίμου στον πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ιωάννη Σαρμά.

Μητσοτάκης και Πίνατ φεύγουν από το Μαξίμου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να ακολουθήσει μια θεσμική διαδικασία με κάθε επισημότητα, προτού εγκαταλείψει τους χώρους από τους οποίους κυβερνούσε και επιστρέψει στον 3ο όροφο της οδού Πειραιώς.

Από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατία στην Πειραιώς θα κάνει πλέον τις εξορμήσεις του ανά την επικράτεια, ξεκινώντας επίσημα από την ερχόμενη Τρίτη, δηλαδή χωρίς να χάσει ούτε στιγμή από την αφετηρία της (νέας) προεκλογικής σεζόν με τελικό ορίζοντα την κάλπη της 25ης Ιουνίου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάρει μαζί του και τον Πίνατ , τον σκύλο τον οποίο έχει υιοθετήσει.