Μία νεαρή γυναίκα πήρε τη «γλυκιά» εκδίκησή της από την κοπέλα που της έκανε bullying στο γυμνάσιο, αφού κατάφερε να…«κερδίσει» τον πατέρα της ως συνδρομητή στον λογαριασμό της στο OnlyFans.

 

Η δημιουργός του OnlyFans, που υφίστατο bullying ως μαθήτρια, λέγεται Λούσι Μπρουκς και μοιράστηκε την ιστορία της σε ένα βίντεο στο TikTok, ξεκινώντας με την ηχηρή δήλωση: «Αυτή είναι η καλύτερη ημέρα της ζωής μου».

«Υπήρχε μία συμμαθήτριά μου που προσπαθούσε να με καταστρέψει! Ο μπαμπάς της, λοιπόν, μόλις έγινε συνδρομητής σε εμένα».

 

Μιλώντας για το OnlyFans της, η Μπανκς αποκάλυψε στη Mamamia ότι κέρδισε 3.000 δολάρια τον πρώτο κιόλας μήνα που ξεκίνησε να…δημιουργεί περιεχόμενο.

Μετά από αυτό, η γυναίκα αποφάσισε να γίνει ακόμη πιο τολμηρή.

Ωστόσο, αυτό δυστυχώς είχε κόστος για την προσωπική της ζωή, καθώς όπως είπε: «Είχα μέλη της οικογένειας που δεν μου μιλούσαν για 18 μήνες.

Έχω τσακωθεί με όλους μου τους φίλους. Ήταν πολύ δύσκολο και υπήρχε μια περίοδος που έλεγα “Τι έχω κάνει;”»

Ωστόσο, η Μπανκς επέλεξε να υποστηρίξει νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα, παρά τη γνώμη των φίλων και της οικογένειάς της και έκτοτε έχει κερδίσει εκατομμύρια από το OnlyFans.

Όμως, αφού παραβίασε τους κανόνες της πλατφόρμας και φέρεται να πούλησε τον κωδικό της για το Snapchat, η Μπανκς πρόκειται τώρα να κλείσει τη σελίδα της μέχρι το τέλος του μήνα.

Η Μπανκς προωθεί τον ιστότοπό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , όπου γράφει: «Καταγράφω τα πάντα. Όχι μεγάλες παραγωγές ή ψεύτικες ιστορίες. Μόνο εγώ και οι άγριες σεξουαλικές μου συναντήσεις. Ας γίνουμε πρόστυχοι».

Αλλά φαίνεται ότι όλα αυτά θα τελειώσουν, δεδομένου ότι το βιογραφικό της στο Instagram αυτή τη στιγμή γράφει: «Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ»…προς μεγάλη απογοήτευση των ακολούθων της, συμπεριλαμβανομένου του μπαμπά της κακιασμένης συμμαθήτριας.