Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εντοπίστηκε σε δάσος του Mίνστερλαντ της Γερμανίας 13χρονη χωρίς τις αισθήσεις της και δεμένη με συρματόσχοινο.

Στην περιοχή Βάρεντορφ, ένας οικοδόμος είδε έντρομος το κορίτσι σε αυτήν την κατάσταση.

Η 13χρονη ήταν ξαπλωμένη δίπλα σε ένα δέντρο -όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild»- και εκείνη την ώρα πιθανότατα πήγαινε στο σχολείο με το ποδήλατο, που βρέθηκε δίπλα της μαζί και ένα σακίδιο.

 

Κοντά στο σημείο βρίσκεται ένα εργοταξιο, οι εργαζόμενοι του οποίου έτρεξαν να δώσουν στη 13χρονη τις πρώτες βοήθειες, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, οι οικοδόμοι που εργάζονταν εκεί σκέπασαν και ζέσταναν την ανήλικη μαθήτρια με τα μπουφάν τους, ώσπου να έφτανε το ασθενοφόρο για τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.

Η 13χρονη μεταφέρθηκε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, και -σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο- έχει ανακτήσει την επαφή με το περιβάλλον και δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης, ωστόσο παραμένει ασαφές μέχρι αυτήτην ώρα το τι ακριβώς συνέβη. Το κορίτσι δεν θυμάται τίποτα.

Πάντως δεν υπάρχουν ενδείξεις βιασμού, δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ενώ δεν αποκλείεται η 13χρονη να ήταν «τυχαίο θύμα» του δράστη της επίθεσης.

Στη δημοσιότητα δεν έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες για την υπόθεση, ενώ ταυτόχρονα εξετάζουν καταθέσεις μαρτύρων και γονέων.

Η τοποθεσία έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις που αναζητούν στοιχεία. Ένας ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος «ανιχνευτής» και εκατοντάδες εθελοντές συνδράμουν στην επιχείρηση.