Ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής μετά τις πολιτισμένες επεξηγήσεις προς τον Γιώργο Καπουτζίδη, βρέθηκε με προσωπική πρόσκληση καλεσμένος του στο Θέατρο Ήβη, όπου παίζεται το θεατρικό του έργο με τίτλο 42497.

Ο Γιάννης Σμαραγδής ανταποκρίθηκε στη πρόσκληση του Γιώργου Καπουτζίδη και παρακολούθησε την Κυριακή 13/11 τη παράσταση του έργου 42497. Μετά την παράσταση, ο γνωστός σκηνοθέτης δήλωσε αποκλειστικά στο Zappit:

«Χάρηκα πολύ που είδα τη παράσταση του θεατρικού έργου 42497 (που είναι κωδικός ελευθερίας), σε συγγραφή και σκηνοθεσία του προσφιλούς Γιώργου Καπουτζίδη, για τον επιπρόσθετο λόγο ότι γνώρισα μια πλευρά του ταλέντου του έξω από τις πολύ επιτυχημένες κωμωδίες του στη τηλεόραση. Το 42497 είναι ένα στοχαστικό έργο που δείχνει το εσωτερικό μέγεθος του Γιώργου Καπουτζίδη και χάρηκα πολύ που το είδα. Αυτό το δραματικό έργο και όχι κωμωδία, όπου ο ίδιος διαπρέπει, είναι ένας στοχασμός για την ελευθερία του καθενός μας, για να μη γίνει ο μελλοντικός κόσμος ακατοίκητη κόλαση…

Το θέατρο ήταν κατάμεστο, κυρίως από νέους ανθρώπους που στο τέλος καταχειροκρότησαν το έργο. Αυτό σημαίνει πως ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει ζηλευτό “πέρασμα” και στο θεατρόφιλο κοινό του τόπου μας. Και είναι άξιο θαυμασμού…».

zappit