Μπροστά στα τρία παιδιά της, ηλικίας 14,12 και 7 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής μια 38χρονη στο Μιζούρι των ΗΠΑ ο σύντροφός της.

Η Τζαμέκα Γουίλιαμς ετοιμαζόταν για βραδυνή έξοδο όταν ο σύντροφός της και πατέρας των δύο εκ των τριών παιδιών την πυροβόλησε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Την τραγωδία αποκάλυψε το τηλεφώνημα της 14χρονης κόρης της Γουίλιαμς στη θεία της: «Ο πατέρας μου μόλις σκότωσε τη μαμά».

'Daddy just killed my momma' | Family says mother of 4 was killed in front of kids by ex-boyfriend

Μετά την δολοφονική επίθεση ο άντρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται.

Δείτε φωτογραφίες της 38χρονης και με τα παιδιά της

usa-paidia3
usa-paidia
usa-paidia2

 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η 38χρονη και ο δράστης είχαν τσακωθεί πριν εκείνος να την πυροβολήσει. Συγγενείς της γυναίκας λένε ότι η σχέση της με τον δράστη είχε ξεκινήσει από όταν πήγαιναν στο σχολείο και έκτοτε είχε πολλές διακυμάνσεις.

«Όταν την είδε να ισιώνει τα μαλλιά της και να ετοιμάζεται να βγει της είπε “δεν θα πας πουθενά, σήμερα είναι η μέρα” και τότε την πυροβόλησε» δήλωσε συγγενής της 38χρονης.