Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «42497». Ο ηθοποιός

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «42497». Ο ηθοποιός και σεναριογράφος απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που αφορούσαν στο ενδεχόμενο, να εμφανιστεί ξανά στην παρουσίαση της Eurovision και σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Σμαραγδή, ο οποίος τόνισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη, πως δεν τον γνωρίζει.

Όσον αφορά στη Eurovision ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεκαθάρισε: «Δεν θα πάω. Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο για εμένα. Μπορεί μετά από χρόνια αν με θέλουν και αν με βολεύει, να το κάνω, όμως αυτή την περίοδο δεν το σκέφτομαι. Ήταν δικιά μου απόφαση, όχι της ΕΡΤ».

Κάνοντας λόγο για τις δηλώσεις του Γιάννη Σμαραγδή, ο οποίος τόνισε ότι δεν γνωρίζει τον ίδιο και τα έργα του, ο ηθοποιός ανέφερε: «Με πήρε μετά τηλέφωνο και μιλήσαμε. Ήταν γλυκύτατος, στενοχωρέθηκα πάρα πολύ που στενοχωρέθηκε. Δεν πρέπει να στενοχωριόμαστε για τέτοια πράγματα, δεν ήταν κάτι φοβερό».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σμαραγδή
Ο Γιάννης Σμαραγδής μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου» ρωτήθηκε για τον Γιώργο Καπουτζίδη και η απάντησή σου ήταν πως δεν τον γνωρίζει.

Πιο συγκεκριμένα στην ερώτηση για το αν έχει δει τηλεοπτικές δουλειές που έχει κάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης, απάντησε: «Δεν τον ξέρω».