«Όταν πήγα στον νεκροθάλαμο να δω τον Θανάση Βέγγο…»- Ο Κώστας Τσουρός και το «MEGA Καλημέρα» συνάντησαν τον Δημήτρη Πιατά. Ο ηθοποιός μίλησε για το παράπονο του Κωνσταντίνου Τζουμα, τον λόγο που ο Θανάσης Βέγγος δεν έδινε συνεντεύξεις και γιατί δεν παίζει στον ίδιο θίασο με την κόρη του.

«Δεν πήγα στο τελευταίο αντίο του Κωνσταντίνου Τζούμα. Για εμένα έχει πάει ταξίδι, θα έρθει… Ο Κωνσταντίνος Τζούμας είχε πληγωθεί από τα ΜΜΕ, έκανε χιούμορ και μεταφράστηκε αλλιώς», είπε.

Ο ηθοποιός ανέφερε ακόμη ότι έχει αποφύγει να παίξει στον ίδιο θίασο με την κόρη του, γιατί θεωρούσε πως θα ήταν σκάνδαλο, ενώ δήλωσε πως το επώνυμό του έκλεισε πόρτες στην κόρη του.

Επίσης, αποκάλυψε πως ο Νίκος Μουτσινάς ήταν μαθητής του και φαινόταν ότι είχε προσωπική τρέλα, ενώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν δική του ανακάλυψη.

«Όταν πέθανε ο Θανάσης Βέγγος ο κολλητός του με πήρε και πήγαμε στον νεκροθάλαμο. Μπήκα μέσα και η πόρτα κλείδωσε, μείναμε 20 λεπτά οι δυο μας. Τη δεκαετία του ’50 έγινε κάτι με μία δημοσιογράφο και μία κοπέλα που φωτογραφήθηκε. Ο Θανάσης νόμιζε ότι προσβλήθηκε η γυναίκα του και δεν έδωσε ποτέ ξανά συνέντευξη», είπε για τον μεγάλο ηθοποιό.

Ο Δημήτρης Πιατάς αποκάλυψε επίσης πως στο βιβλίο του με τίτλο «Σινέ Λαύκος» η δημοσιογράφος που αναφέρει είναι η Ελεονώρα Μελέτη.

«Είχε κυκλοφορήσει στο χωριό Λαύκος ότι είχε έρθει η Ελεονώρα Μελέτη σε ένα ξενοδοχείο, ότι την είχαν δει. Θέλοντας να δώσω ένα φινάλε θεώρησα ότι ήταν ωραίο να ερχόταν μία δημοσιογράφος, η Ελεονώρα Μελέτη, να πάρει μία συνέντευξη και να τελειώσει έτσι το βιβλίο», κατέληξε.