Ο Παντελής Τουτουντζής προετοιμάζει τον γάμο με τον σύντροφό του και πατέρα των παιδιών του στην Νότια Κρήτη και σε πρόσφατες δηλώσεις του, έδωσε λεπτομέρειες για τη μέρα που θα παντρευτεί.

Ο make up artist είπε στην εκπομπή «Breakfast@Star» ότι θα είναι ένας απλός γάμος σε παραλία και τα παιδιά τους θα είναι παρανυφάκια.

Πιο αναλυτικά, ο Παντελής Τουτουντζής δήλωσε: «Μόλις τελειώσουν τώρα όλες οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, φεύγω πρώτος να ετοιμάσω τα πράγματα. Θα είναι πολύ απλά πράγματα, πάνω σε μία παραλία, ξυπόλητοι. Αλλά θέλει κι αυτό τον συντονισμό του, για να περάσουν οι άνθρωποι καλά».

Στην πορεία, σχολίασε ότι: «Θα γίνει στην λατρεμένη μου νότια Κρήτη με πολύ καλούς φίλους. Τα παιδιά μας θα έχουν πολύ ενεργό ρόλο, θα είναι τα παρανυφάκια μας, ζω για αυτή τη στιγμή. Είμαι ένας ευτυχισμένος πατέρας και ένας ευτυχισμένος σύντροφος και αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει τίποτα. Θα παίξουμε, θα διασκεδάσουμε, θα κολυμπήσουμε. Bachelor θα κάνουμε μαζί, εύχομαι να βρούμε τον χρόνο να κάνουμε και ένα ταξιδάκι μετά οικογενειακά».

«Κουμπάρα μας θα είναι η Ελένη Φουρέιρα»
Τον Μάιο, ο Παντελής Τουτουντζής είχε πει ότι κουμπάρα στον γάμο του θα είναι η Ελένη Φουρέιρα, με την οποία διατηρούν πολύ στενή φιλία, και ότι ο γάμος θα γίνει τον Αύγουστο στην Κρήτη.

Μιλώντας στο περιοδικό «OK!», ο Παντελής Τουτουντζής δήλωσε: «Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι ξυπόλητοι στην παραλία Κομμό, δίπλα στα Μάταλα, στη νότια Κρήτη. Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία, θα είναι στα τέλη Αυγούστου, προσπαθούμε να είναι μαζί όλοι μας οι φίλοι. Κουμπάρα μας θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και κάποιοι άλλοι μάρτυρες».

Επιπλέον, περιέγραψε τη σημασία που έχει το μέρος για το ζευγάρι: «Εκεί βαφτίσαμε και τα παιδιά μας. Είναι σημαδιακό για μας αυτό το μέρος. Εκεί ήταν οι πρώτες μας διακοπές αφότου γνωριστήκαμε λίγο παραπάνω και είπαμε ότι θα είμαστε μαζί. Σε εκείνα τα μέρη συζητούσαμε με τον Νάσο πώς ονειρευόμασταν την κοινή μας ζωή. Τα καταφέραμε αυτά που είπαμε. Δεν ήταν λόγια του αέρα».

Το ζευγάρι, που είναι εδώ και 18 χρόνια μαζί, έχει δύο παιδιά, την Αριάδνη και τον Αχιλλέα.

Πηγή: Thestival.gr