Ποιος τραγουδιστής έκλεισε το τηλέφωνο στην Κατερίνα Καινούργιου;- Στο κάλεσμα που έκανε ο Νικηφόρος το βράδυ της Τρίτης 10/11 για τους δημοσιογράφους με αφορμή τη συνεργασία του με γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Εκεί βρέθηκε και η τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και του  ALPHA με τον τραγουδιστή όμως να αρνείται να κάνει δηλώσεις. Η στάση του αυτή παραξένεψε την Κατερίνα Καινούργιου η οποία αναρωτήθηκε πως γίνεται να τους κάλεσαν εκεί και να μην κάθεται να μιλήσει στις κάμερες.

«Πάμε καλά; Πάρτε μου τηλέφωνο τώρα τον Νικηφόρο να βγει στον αέρα. Μας κάλεσε για την έναρξη και δε μίλησε; Ο Νικηφόρος; Ο Αργυρός μιλάει… Για να είμαστε δίκαιοι δεν του έκαναν κάποια ερώτηση περίεργη. Πάρτε μου τον Νικηφόρο τώρα. Από την άλλη, επειδή ξέρω τον Νικηφόρο ότι είναι καλό παιδί, δεν τον ρωτήσαμε και κάτι. Είχε πει από την αρχή ότι δε θα μιλήσει;» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια θέλοντας να μάθει από τον ίδιο τον τραγουδιστή τι ακριβώς είχε συμβεί, τον κάλεσε στον αέρα της εκπομπής. Εκείνος αφού σήκωσε το τηλέφωνο, όταν τον ρώτησε γιατί δε μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της την καλημέρισε και το έκλεισε.

«Δε με έχει κλείσει κανένας και με έκλεισε ο Νικηφόρος. Μου λέει “καλημέρα αγάπη μου είμαι λίγο άρρωστος” τον ρώτησα γιατί δε μας μίλησε και μου λέει, “καλημέρα αγάπη μου” και το έκλεισε. Τον Ρέμο να πάρω θα μιλήσει. Να πάρουμε τον Ρέμο; Ακούστε με λίγο γιατί εγώ τον έχω στηρίξει τον Νικηφόρο ουκ ολίγες φορές και έχω μιλήσει με τα καλύτερα. Όλα ωραία αλλά λίγο να καταλαβαίνουμε και ποιοί είμαστε. Κανονίστε να έρθει ο Νικηφόρος εδώ να ζητήσει συγγνώμη αλλιώς δε θα ξαναπαίξει ούτε πλάνο του. Πλάκα κάνω, να είναι καλά. Απλά από συμπεριφορές ανθρώπων καταλαβαίνεις κάποια πράγματα. Αναρωτιέσαι γιατί ο άλλος είναι στην κορυφή κι ο άλλος δεν έχει φτάσει» είπε αμέσως μετά το τηλεφώνημα στον Νικηφόρο η Κατερίνα Καινούργιου.