Ξανά στην κορυφή τα όμορφα και ταλαντούχα κορίτσια των Σερρών- μέλη της ομάδας 140 smiles per beat. Σε πανελλήνιο διαγωνισμό που έγινε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στο ΝΟΑΘ (ναυτικό όμιλος ακτής Θερμαϊκού) στην  Περαία αναδείχθηκαν πρώτες και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα όλων!!!

Τα κορίτσια από τις Σέρρες προπονήθηκαν σκληρά ακολουθώντας με πειθαρχία  τις οδηγίες της γυμνάστριάς τους Αντριάνας Μπαναμπάκη και το αποτέλεσμα ήταν τέλειο. 

Λίγες ώρες μετά την βράβευσή τους μίλησαν στα serraikanea.gr για την μεγάλη επιτυχία τους. 

 

Της Ελένης Λαζάρου 

 

Κορίτσια πως νιώθετε που για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικο διάστημα έρχεστε και πάλι πρώτες σε έναν μεγάλο πανελλήιο διαγωνισμό; 

Είμαστε πάρα πολύ περήφανες που καταφέραμε να κατακτήσουμε ξανά το πρώτο βραβείο στον 2ο πανελλήνιο διαγωνισμό Kangoo (Dance) με την ομάδα μας 140 smiles per beat!

Η νίκη μας στον 1ο πανελλήνιο διαγωνισμό τον Μάιο, έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη, μιας και ξεχωρίσαμε εξαρχής για την ποιότητα και το επίπεδο της ομάδας μας.

Κληθήκαμε λοιπόν να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας σε μόλις 4 μήνες…και το καταφέραμε!!!

Ήταν δύσκολο να το καταφέρετε; 

Κι όλα αυτά χάρη στο ταλέντο, τη συνεχή καθοδήγηση και ενθάρρυνση από την αρχηγό μας, Αντριάνα Μπαναμπάκη – official Kangoo instructor – που μας συσπείρωσε όλες γύρω από το όραμα της να χτίσουμε μια χορογραφία ακόμη πιο υψηλού επιπέδου, ακόμη πιο εντυπωσιακή!

Η προπόνηση ήταν σκληρή; Και πως καταφέρατε να βρείτε χρόνο ούσες ταυτόχρονα μητέρες και εργαζόμενες; 

Παρότι εργαζόμενες μητέρες με πολλές υποχρεώσεις, αφιερώσαμε πολύ χρόνο και ενέργεια, και κάναμε πολλές θυσίες, τόσο εμείς όσο και οι οικογένειες μας που μας στηρίζουν σε όλο αυτό.

Ποιος επιμελήθηκε το mix σας; 

Το mix μας επιμελήθηκε ο Ευθυμης Πετλιακης ( F /THEME ) ο οποίος  ξεσηκωσε την ψυχή μας και μας οδήγησε στο να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό .

Για μία ακόμη φορά λοιπόν το πάθος, το ταλέντο, η σκληρή προπόνηση και η επαγγελματική προσέγγιση, μας πήγαν στην κορυφή!!

Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός;

Απέναντι μας είχαμε ομάδες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κιλκίς, αν και λόγω των πολύ δύσκολων συνθηκών στη χώρα μας τις τελευταίες μέρες, αρκετές ομάδες δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν…

Ποιοι ήταν οι κριτές; 

Οι κριτες μας ταξίδεψαν από το εξωτερικό.Η Agnese Bluma από την Αγγλία, και η Petya Dobreva.Και τους ευχαριστούμε πολύ για την βαθμολογία .🏆🥇

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να στείλετε; 

Σε αυτούς λοιπόν τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, εμείς θέλουμε με τον δικό μας τρόπο να περάσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας! Προσπαθούμε να μεταδώσουμε τη χαρά της άθλησης και του χορού, που συνδυάζονται μοναδικά στο Kangoo Dance και που έχουν αμέτρητα οφέλη στην υγεία μας, σωματική, ψυχική και συναισθηματική!