1η Διαδραστική συνάντηση στην Ακαδημία Γονέων "Από το Α έως το Ω" με θέμα: «Μαθησιακές Δυσκολίες – Σχολικό Περιβάλλον

1η Διαδραστική συνάντηση στην Ακαδημία Γονέων “Από το Α έως το Ω” με θέμα: «Μαθησιακές Δυσκολίες – Σχολικό Περιβάλλον και Εκπαίδευση»

Το Κέντρο Πρόληψης Νοσημάτων του Δήμου Σερρών και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Π.Ο.Υ. καλεί τους εκπαιδευτικούς, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων να παρακολουθήσουν το φετινό κύκλο των Ακαδημιών Γονέων “Από το Α έως το Ω”, ο οποίος πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Το ανωτέρω πρόγραμμα περιλαμβάνει 4-8 (τέσσερις-οκτώ) δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 από Νοέμβριο έως Μάϊο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

Το θέμα της προσεχής συνάντησης είναι «Μαθησιακές Δυσκολίες – Σχολικό Περιβάλλον και Εκπαίδευση» με ομιλητές την κ. Άρτεμις Κ. Τσίτσικα, αναπληρώτρια καθηγήτρια παιδιατρικής-εφηβικής Ιατρικής, Επιστ. Υπεύθυνος Προγραμμάτων ΕΚΠΑ-Π.Ο.Υ. “φιλικών” για εφήβους και κατάρτισης του Υπουργείου Υγείας Διευθύντρια ΠΜΣ “Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας” Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.) και τον κ. Κωνσταντίνο Καλιανιώτη, Λογοπεδικό-Ειδικό Παιδαγωγό, Ακαδημαϊκό Υπότροφο ΕΚΠΑ.

Για να παρακολουθήσετε την 1η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων θα ακολουθήσετε το link πατώντας εδώ: https://us06web.zoom.us/…/reg…/WN_VcbqDgCWSj6EWpWext1wrQ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε να την υποβάλλετε στο [email protected].