Το 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλεξιπτωτισμού στο αγώνισμα Ακριβείας προσγειώσεων και ο Περιφερειακός Αγώνας «Κύπελλο Αλεξιπτωτισμού Μακεδονίας» πραγματοποιήθηκε τελικά το πρωί της Κυριακής 12/11 για πρώτη φορά στο Αεροδρόμιο «Εμμανουήλ Παππάς» της Αερολέσχης Σερρών.

Οι αγώνες που κανονικά είχαν διήμερη διάρκεια (11-12/11) δεν ξεκίνησαν την πρώτη ημέρα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Την Κυριακή όμως ο καιρός ήταν ιδανικός και οι αγώνες ξεκίνησαν το πρωϊ της Κυριακής και ολοκληρώθηκαν με την δύση του ηλίου το απόγευμα. Συμμετείχαν 30 αεραθλητές & αεραθλήτριες (47 είχαν δηλωθεί αρχικά) από όλη την χώρα (δύο συμμετοχές ήταν από τις Σέρρες)

Δηλώσεις έκαναν τόσο ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Σερρών Γιώργος Βασιλείου, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, που υποστηρίζει ένθερμα την προσπάθεια της Λέσχης για την προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, μέσα από τις δράσεις της Αερολέσχης.

Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε επίδειξη από την ακροβατική μονάδα αερομοντελισμού ACRO Team RC Kavala που έχει έδρα τα Αμισιανά Καβάλας.

πηγή: https://www.anexartitos.gr/aeroleschi-serron-31o-panellinio-protathlima-alexiptotismoy-331-fotos?utm_source=webpushr&utm_medium=push&utm_campaign=123149