Με Θέρμη και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση για φέτος στο Σπίτι της Γυναίκας.

Θέμα  της συνάντησης ήταν
η “Εμπιστοσύνη” και αναπτύχθηκε από την ψυχολόγο Ναταλία Ιωαννίδου Τριανταφύλλου . Ζήτημα ιδιαίτερα καίριο, τόσο για τις καταστάσεις που διαμόρφωσε η πανδημία στις ανθρώπινες σχέσεις αλλά και συνδεδεμένο με την ανάγκη επαναπροσδιορισμού των δεσμών σε όλους τους θεσμους: Της οικογένειας, της κοινωνίας, της παρέας και άλλων μορφών συλλογικών σχέσεων.
 Η Πρόεδρος της Ενωσης Γυναικών Ελλάδος -Παράρτημα Σερρών Διαμάντω Φραγγεδακη ευχαρίστησε τα μέλη που παρέστησαν στην πρώτη συνάντηση και αναφέρθηκε σε ένα ευρύ πρόγραμμα δράσεων που πρόκειται να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του χρόνου.
 Αρχης γενομένης από την εκδήλωση στις 26 Νοεμβρίου, ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, στο Δημοτικό Θέατρο σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής.
Αξιοσημείωτο είναι ότι προστίθεται και νέο δυναμικό  στις εθελόντριες  οι οποίες  όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποιήθηκαν, προκειμένου να συμβάλλουν στις αυξημένες
ανάγκες  που προκάλεσαν οι κοινωνικές συνθήκες των τελευταιων ετών.
Στο τέλος της συνάντησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ράνιας Καραγιάννη και της Νινετας Φραγγεδάκη, καθώς συμπληρώθηκαν αυτές τις μέρες δύο και τέσσερα χρόνια αντίστοιχα από την εκδημία τους.