Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της πορείας που πραγματοποίησαν, το πρωί της Τετάρτης 17 Απριλίου, τα μέλη των Σωματείων της Π.Ε. Σερρών, στη σημερινή κινητοποίηση, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας.

Μόλις οι διαμαρτυρόμενοι έφτασαν μπροστά από το κτήριο του Εργατικού Κέντρο Σερρών ανάρτησαν πανό, στο οποίο έγραψαν «Το πρωί καφέ, το απόγευμα κινητοποίηση», εκφράζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή τους στην απόφαση της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου να πραγματοποιήσει συλλαλητήριο σήμερα το απόγευμα, στο πλαίσιο της απεργίας που προκήρυξε η ΓΣΕΕ.

Επικράτησε ένταση μεταξύ των μελών των Σωματείων και του Αντιπροέδρου του Εργατικού Κέντρου, με τον κ. Ηλία Παραστατίδης να τονίζει στα μέσα ενημέρωσης ότι: «Η απεργία είναι 24ωρη και ό,τι ώρα θέλουν θα την κάνουν. Δεν θα δώσουν λόγο σε άλλους».

Σε ανακοίνωσή τους, τα Σωματεία εργαζομένων επεξεργασίας απορριμμάτων Ν. Σερρών, εργατών επεξεργασίας μετάλλου Ν. Σερρών, Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ν. Σερρών, Συνταξιούχοι ΙΚΑ Π.Ε. Σερρών σημείωσαν: «Η κατρακύλα τους δεν έχει πάτο. Από την υπονόμευση των αγώνων περνάνε στη ανοιχτή απεργοσπασία. Αφού στήριξαν την απόφαση της πλειοψηφίας στη ΓΣΕΕ να μην πάρει απόφαση για απεργία στις 28 Φλεβάρη, ενάντια στη θέληση των εργαζόμενων, έρχονται τώρα να υπονομεύσουν και την ίδια τους την απόφαση για τις 17 Απρίλη».

Πηγή: infonews24.gr