• Φορείς κρέμασαν πανό στην είσοδο κατά του Εργατικού Κέντρου: “Το πρωί καφέ το απόγευμα κινητοποίηση”
  • Αντιπρόεδρος Εργατικού Κέντρου: “Και το πρωί και το απόγευμα …πειράζει να κόψουν την μια από τις δύο” (με χαρακτηριστική κίνηση χεριού)!!!

Ενταση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης 17/4 μπροστά από το εργατικό κέντρο Σερρών κατά την διάρκεια πορείας φορέων που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της σημερινής Γενικής Απεργίας.

Συγκεκριμένα κρέμασαν ένα πανό στην είσοδο του Εργατικού Κέντρου στο οποίο καταφέρονταν κατά της επιλογής του Εργατικού Κέντρου να πραγματοποιήσει συγκέντρωση και πορεία το απόγευμα στις 18.30 και όχι όπως είθισται το πρωί των απεργιακών κινητοποιήσεων (σ.σ. Μόνο στις Σέρρες έγινε αυτό σε όλη την χώρα οι κινητοποιήσεις γίνονται το πρωί).

Στο πανό αναγράφονταν “Εργατικό (;) Κέντρο Το πρωί καφέ το απόγευμα κινητοποίηση”

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σερρών κ.Παραστρατίδης που μιλώντας στα ΜΜΕ σχολιάζοντας την ενέργεια των διαδηλωτών είπε… πως: “Και το πρωί και το απόγευμα …πειράζει να κόψουν την μια από τις δύο” (με χαρακτηριστική κίνηση χεριού)!!!

Γενική Απεργία 17 4 2024 Σέρρες φορεις 0003

Υπεραμύνθηκε της απόφασης του Εργατικού Κέντρου να κάνει την κινητοποίηση το απόγευμα λέγοντας πως “Η απεργία είναι 24ωρη και ότι ώρα θέλουν θα την κάνουν”“δεν θα δώσουν λόγο σε άλλους”, ενώ μίλησε και για κομματική καθοδήγηση των φορέων που διοργάνωσαν την διαμαρτυρία το πρωί (υπονοώντας το ΚΚΕ) και πως τέλος είχε ενημερώσει την ΓΣΕΕ, ενώ το απόγευμα αναμένει να έχει πολύ κόσμο στην κινητοποίηση!

Το πανό που κρεμάστηκε στην είσοδο του εργατικού κέντρου το κατέβασαν μετά την απομάκρυνση των διαδηλωτών και το άφησαν τυλιγμενο στα κάγκελα του Διοικητηρίου.

Γενική Απεργία 17 4 2024 Σέρρες φορεις 0004
Γενική Απεργία 17 4 2024 Σέρρες φορεις 0006

Οι φορείς που εκπροσωπούσαν Συνταξιούχους, εργαζόμενους στα απορρίμματα του ΧΥΤΑ, εργαζόμενους μετάλλου, ΔΕΥΑΣ, αναπήρων κ.α. μετά από την προγραμματισμένη συγκέντρωση που έκαναν στις 10.30 το πρωί στην Πλατεία Ελευθερίας των Σερρών διαδήλωσαν στους δρόμους της πόλης.

πηγή: https://www.anexartitos.gr/geniki-apergia-17-4-entasi-sto-ergatiko-kentro-serron-video